Apartament HelenaFažana - Istria

preț de la LEI 965 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Fažana și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartament (40 m2) este situat la parter intr-un loc liniștit Valbandon. Acesta constă dintr-un dormitor cu un pat dublu, un living cu bucatarie (cu două paturi suplimentare - canapea), baie cu duș și o terasă mare. Aproape de casa este din lemn cu trasee de ciclism și drumeții marcate. Locul de parcare este în curte. Aer condiționat, Wi-Fi gratuit și utilizarea BBQ lui. Valbandon este conectat cu fazani, oraș mic pescar romantic de la care nava poate vizita parcul național Brijuni. Plaja Valbandon este dotata cu facilitati pentru copii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Confirmare de rezervare este realizat prin plata de 30% de ședere. Copiii sub 6 ani sunt libere de plată. Depozit de securitate de 100. Verificați în 15 00, a verifica afară de 11 00th
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1.6 km
  • Plajă: 1.6 km
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 600 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 7 km
  • Aeroport: 12 km
  • Port: 7 km
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Disco club: 2 km
  • Parcul Național: 8 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fort Punta Christo (Outlook și dimensiuni Festivaluri) din apropiere, la 15 minute cu bicicleta sau la 5 minute cu mașina (Putem lua).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Helena
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Przemyśl, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Helena, Iulie 2017
Loc fantastic, liniștit

Apartament Helena este foarte confortabil. Este situat într-un loc foarte liniștit, lângă pădure, nu departe de centrul satului. Este un loc perfect pentru o familie să se odihnească cu copiii (2 + 2, copii la vârsta de 8 și 11 ani). De asemenea, este o locație perfectă pentru a conduce cu mașina și pentru a vizita obiectivele turistice nu numai pe coasta de vest a insulei Istra. Există toate facilitățile (aer condiționat, Wi-Fi, mașină de spălat, spațiu în aer liber pentru a mânca sau a juca jocuri cu copii). Doamna Helena și soțul ei trăiesc la etajele superioare și sunt oameni foarte buni și de ajutor. Uneori le-au fost date fructe, cookie-uri de ciocolată sau pastă de ton. Am fost foarte impresionați de ospitalitatea și atenția pe care ni le-au oferit pentru totdeauna. Recomandam cu adevarat acest apartament pentru o familie cu copii, am petrecut 2 saptamani frumoase in acest loc linistit.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc

Dragi Damian, Joanna, Anna și Adriana, Suntem bucuroși să auzim că v-ați plăcut să rămâneți la noi. Esti intotdeauna binevenit. Felicită felicitări de la Helena, Mile și Kristian

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Helena, August 2016
Perfect pentru o recomandare!

Proprietarii sunt extrem de prietenos și totuși discret. Așteptăm cu oaspeții înainte de atenție fină (fructe proaspete, produse de patiserie și altele asemenea.). Eu personal ne-a arătat calea pentru noi toți importante locații. Apartamentul este exact așa cum apare pe fotografii. Îngrijit și frumos. În general, pentru fiecare recomandare! Gordana K.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Osio Sotto , Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Helena, August 2015
Marea vacanță

Proprietarii au fost foarte drăguț și extrem de accesibile, gânduri bune de sosire și plecare! Casa impecabile și confortabil! Extrem recomanda-!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Helena Kovacevic Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Helena listare a fost vizualizat de 16924 ori de la 11.07.2015.