Apartamente Vila VinodolkaFažana - Istria

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vila Vinodolka casa situată lângă mare într-un loc liniștit numit Fažana. Marea este la o plimbare de 2 minute, iar centrul de 5min. Închideți este, de asemenea, frumosul Parcul Național Brijuni (5min de mers pe navă) și orașul Pula, care este la numai 15 minute cu mașina.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- Rezervarea va fi valabilă după plata de 20% din prețul total. Trimiteți confirmarea plății sau borderou de plată prin e-mail. Personal confirmă e-mail rezervare. - Dacă anulați rezervarea pentru orice motiv. Depozitele la vedere vor fi rambursate (redus la costul nostru) în cazul în care rezervarea este anulată cu cel puțin 20 de zile în avans. În cazul unui sejur mai scurt decât rezervat plătit prețul perioadei rezervate. Preț: - Pat suplimentar = 7 € / zi - Animale de companie = 4 € / zi - curățare finală = 15 € Lenjerie de pat, electricitate și apă sunt incluse în preț. Check-in / Check Out: Check-in este după 16: 00h (sau prin numire), abateri de la apartament până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 90 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 70 km
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 100 m
  • Staţie de autobuz: 80 km
  • Gară: 8 km
  • Aeroport: 13 km
  • Activităţi sportive: 50 m
  • Disco club: 7 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Va oferim o băutură de bun venit, și să cunoaștem localnici. Curtea din spate spațioasă avem un grătar, care poate fi folosit pe gaz si lemn. Animalele de companie sunt binevenite. În acord cu proprietarul este posibil organzirati excursie la Parcul National Brijuni, situat în același loc.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vila Vinodolka
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Požega, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iunie 2022
Vacanță plăcută

Tocmai ne-am întors dintr-o vacanță frumoasă. Cazarea a fost un factor important pentru a ne face vacanța frumoasă. Apartamentul are caracteristici mai bune decât concluziile pe care le creezi răsfoind descrierea de aici pe web. Plaja este la 2 minute de mers pe jos de apartament. Apartamentul s-ar putea spune în centrul Fazanei, și totuși este atât de liniștit și ai liniște de noapte. Apropierea de restaurant, portul, centrul comercial și, nu mai puțin important, gazdele sunt atât de primitoare și totuși deloc intruzive. Sunt gata să ajute cu orice ai putea avea nevoie. Recomandarea mea caldă.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Kragujevac, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2021
Vacanta ideala

Gazdele sunt amabile și discrete. Locatia este perfecta, la 100 m de plaja cu umbra naturala si la fel de locul de joaca pentru copii, la 300 m de centru. În ciuda apropierii de centru, ne-a fascinat liniștea și liniștea. Locul oferă posibilități de excursii, aproape de Brijuni, Pula, Rovinj și multe alte locuri pe care nu am reușit să le vizităm timp de 9 zile de vacanță.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Luka Skocilic Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă, Rusă,
Mai multe despre proprietar

ne Bine ați venit la Villa Vinodolka, cameră confortabilă pe care doriți!

Apartamente Vila Vinodolka listare a fost vizualizat de 74612 ori de la 27.12.2017.