Apartamente MariaGradac - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente spatioase si complet utilate cu vedere la mare, in centrul orasului Gradac, langa coasta (marea). In fata casei se afla o gradina cu un spatiu pentru pauzele de dupa-amiaza, ideala pentru ceai si cafea usoare sau pentru a citi o carte la alegere. Este oferită parcare pentru oaspeți. Pe lângă dotarea standard, apartamentul include aer condiționat, TV prin satelit, smart TV, Wi-Fi gratuit și dotări suplimentare precum cuptor cu microunde, ceainic și chiar uscător de păr. Apropierea de magazine, restaurante și bancomate oferă în plus oaspeților o vacanță mai plăcută și mai relaxată, fără nervozitate, totul pe o rază de maxim 100 de metri. (totul este „la îndemâna oaspetelui”) Facilitatea are un slogan: „Ca acasă”.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
O plată în avans de 30% din suma totală se plătește atunci când rezervarea este convenită. Plata restului sumei se face la sosire sau prin acord. Costurile pentru rambursarea tranzacției de plată în avans sunt suportate de partea care anulează, plata avansului fiind returnată în termen de 40 de zile. Pretul include utilizarea aparatului de aer conditionat (nu exista limita de functionare a aparatului de aer conditionat), taxa turistica. Parcarea este gratuită pentru oaspeți. Dacă este necesar, livrăm un voucher. Regulile casei sunt evidențiate în apartament. Cu faptul că se pune accent pe sosirea în apartament de la ora 14:00 și, bineînțeles, pe părăsirea apartamentului până la ora 9:00. La părăsirea apartamentului, oaspeții ar trebui să lase curat în urmă, noi suntem responsabili pentru curățenia finală. Dacă este necesar, spălăm rufele pentru oaspeți. Toate celelalte puncte ale regulilor casei și informațiile se fac cu oaspeții la sosire. Cu siguranță, dacă aveți nevoie de alte informații, suntem aici pentru a vă răspunde.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
1. Rambursarea avansului (avans) in intreaga suma se returneaza oaspetelui in cazul in care anuleaza mai mult de 40 de zile de la data sosirii. (programare programată) 2. Rambursarea avansului a jumătate din suma plătită se restituie dacă este vorba despre o tragedie familială, boală și circumstanțe similare. La fel, jumătate din avansul este returnat dacă oaspetele anulează rezervarea pentru mai mult de 20 de zile. 3. La fel, oaspetele își poate lăsa plata avansului pentru anul următor. 4. Daca inchiriem in termenul limita dupa anularea programarii, este posibil sa returnam depozitul. 5. Dacă anulăm oaspetele, suportăm rambursarea depozitului și costurile de tranzacție. 6. Costul tranzactiei de retur este suportat de oaspete in cazul in care anuleaza rezervarea.Desigur, pentru orice informatii suplimentare, suntem aici sa va raspundem in cazul in care exista vreo nelamurire. Multumesc pentru intelegere!
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 20 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Posibilitatea de a închiria o barjă (ambarcațiune) cu sau fără permis pentru administratorul ambarcațiunii.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Maria
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Skołoszów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Septembrie 2023
misto

Un loc grozav, priveliste frumoasa din apartament, care a fost foarte bine echipat, exista si o terasa chiar langa promenada, o brutarie langa ea, care a fost foarte convenabil, aproape de port, sunt multe restaurante unde te poti plimba, gazdele au fost foarte drăguțe și de ajutor. Vă recomand !

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Nijemci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2023
Apartament perfect

foarte ordonat, are tot ce ai nevoie, chiar și sticle returnabile dacă vrei să cumperi o băutură care necesită schimbarea ambalajelor goale cu cele pline. Balcon mare cu vedere la mare, la 5 metri de apartament. Gazda este prietenoasa, atenta la detalii, discreta dar mereu disponibila oaspetilor. Aici vei avea intimitate deplină și confort maxim. O recomandare pentru uleiul de măsline domestic care poate fi comparată cu cea premiată. PS, si sotul meu este multumit per total un 10

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Raspunde

DIN INIMĂ, MULȚUMESC MULT!!!!!!

Zenica, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2022
Felicitari gazdelor

Am stat în august 2022. Felicitari gazdelor pentru condiții și șederea în unitate. Pur și simplu, locația, instalația și gazdele trebuie recomandate. P.S. O mică reclamație la serviciul orașului responsabil de plajă este defecțiunea dușului care înghite nurca, dar nu eliberează apa și nici nu returnează nurca.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Raspunde

Multumesc pentru comentariu. Cât despre duș, îi voi întreba pe responsabili. Salut

Afișați toate recenziile
Danijela Ramić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Eu locuiesc în Graz, de la nașterea sa Sunt căsătorit și am un 2 (doi), adulți copii. Completed'm un economist. Eu vorbesc engleza suficient de bine pentru a ști limba germană. Sper că va fi o ședere plăcută în Graz, Austria și Croația. Motto-ul nostru este: la domiciliu:

Apartamente Maria listare a fost vizualizat de 64312 ori de la 16.07.2016.