Apartamente Vila KostelaGradac - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.104 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Gradac și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Capacitate: 5 persoane Suprafata: 46 m2 Ap 1 și Ap2 sunt situate la etajele 1 și 2 recent renovate ale Villa Kostela și ele constau din două dormitoare orientate spre sud (unul cu pat dublu 160x200cm, iar celălalt cu două paturi 90x200cm pentru o persoană), bucătărie cu sufragerie și living (cu un pat suplimentar 90x200cm pentru o persoană) și băi cu duș și lumină electrică. Apartamentele au balcon și camere cu vedere la mare la 10 m distanță. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat cu invertor, TV cu ecran plat, bucătărie echipată cu cuptor și plită ceramică, o parte a mobilierului este special concepută și confecționată pe măsură și din lemn masiv, și o parte din mobilierul vechi din Villa Kostela, care a fost restaurat cu drag, toate deschiderile exterioare au o plasă de țânțari integrate, și ținând cont de ecologia apartamentelor pe care le folosesc tehnologie de ultimă generație a sistemului de panouri solare pentru acoperiș cu un rezervor pentru prepararea unei cantități suficiente de apă caldă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 70 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 1.2 km
  • Staţie de autobuz: 1.2 km
  • Aeroport: 125 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La 25 m de Vila Kostela există o zonă neasfaltată a parcării publice fără plată. Nu este posibilă rezervarea unui loc în parcare, astfel încât locul nu este garantat, deși este de obicei. O alternativă la parcare sunt câteva parcări publice mai mari, contra cost.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vila Kostela
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Jelenia Góra, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2023
Casa grozava, gazde grozave

Am petrecut o vacanta minunata la Villa Kostela, apartamentele sunt decorate frumos si cu gust, bucataria este dotata cu tot ce ai nevoie, curata si parfumata, cu vedere din balconul portului si la mare. Cafeaua de dimineață cu o astfel de priveliște are un gust și mai bun, nimic mai bun decât să adormi și să te trezești în sunetul valurilor. Plaja si centrul sunt foarte aproape. Recomand cu căldură Apartments Kostela și vacanțele în frumoasa Gradać tuturor. Salutari si imbratisari intregii Familii

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Praha, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vila Kostela, Iulie 2017
cazare frumoasă

Vă mulțumesc foarte mult pentru vacanță plăcută. Apartamentele sunt curate, decorate cu gust și în special proprietarul, care a fost cu noi timp de o săptămână în contact este doamna foarte frumos. Noi chiar ți-a plăcut.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Rawicz, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vila Kostela, Iulie 2016
concediu minunat !!!

Vila Kostela este la o locație excelentă, mai presus de toate, pace și liniște apartament, frumos decorate, bine echipate, nimic nu lipsește, iar punctele de vedere de la balcon sunt uimitoare. plaje curate, cu pietriș, la distanță: prima plajă de pe partea stângă a 30 m, a doua de pe partea dreaptă este de 50 m. Parcarea este la casa. Proprietarii foarte buni !!! RECOMANDAT !!!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Nela Peko Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartamente Vila Kostela listare a fost vizualizat de 76887 ori de la 23.07.2014.