Apartamente CapitisHvar - Insule croate

preț de la LEI 5 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Hvar și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele noi de lux sunt situate în inima centrului vechi al orașului, într-un mediu foarte liniștit. Complet și modern echipat. Centrul orașului este la doar 2-3 minute de mers pe jos, precum și în apropiere de magazine, cafenele, restaurante, cluburi etc. Cea mai apropiată plajă este la doar 10 minute de mers pe jos de apartamentele însele. Apartamentele de lux 1 și 2 au o terasă comună și o piscină. De pe terasă se extinde o frumoasă priveliște a cetății și a centrului orașului. Acestea sunt clasificate ca apartamente de 4 stele. Apartamentul studio nu are piscină sau terasă. Este clasificat ca un apartament de 3 stele. Loc de parcare este disponibil la cerere.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar la sosire. Vă rugăm să rețineți că facilitatea nu primește carduri de credit, ci doar numerar. Pentru a confirma rezervarea, oaspetele este obligat să plătească 40% din prețul total pe contul care urmează să fie primit în mesaj atunci când se decide să rezervați unitatea de cazare selectată. În cazul anulării rezervării, suma este reținută. Restul de 60% este taxat în ziua sosirii oaspetelui. La sosire se va lua o sumă de depozit de 300 Euro în cazul deteriorării clădirii. Acesta este rambursat în întregime în ziua plecării oaspetelui, dacă daunele nu se fac la fel. Este primit numai în numerar. Ora sosirii oaspetilor: 14 - 2:00 h, ora plecarii: 4: 30-10 h (în cazul plecării târzii, oaspeții plătesc 40 de euro pe oră)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 200 m
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Disco club: 100 m
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Capitis
Marina Vajagić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Marina Vajagić. Am 27 de ani. Sunt o persoană foarte luminată și comunicantă. Locuiesc în Hvar și aștept cu nerăbdare să-i primesc pe unul dintre voi și să vă facă șederea chiar mai plăcută! :)

Apartamente Capitis listare a fost vizualizat de 22321 ori de la 01.05.2018.