Apartament DilnicaIlovik - Insule croate

preț de la LEI 1.981 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Deși casa noastră se află la 5 minute de mers pe jos de centrul orașului idilic Ilovik, este specială și merită vizitată. Singurul, în cadrul fermei, avem un apartament spațios, decorat luxos, clasificat cu 4 sori, pe care nu îl veți găsi cu ușurință pe insule. Pardoselile din lemn, o combinație de mobilier modern și antic din lemn, pe care noi le restaurăm în cea mai mare parte, vă vor surprinde prin confortul și frumusețea lor. Din dormitor aveți o vedere frumoasă a întregului port și a insulelor vecine Sv. Petru și Orjule. Și cel mai important, noaptea aveți liniște și vedere la cerul înstelat. Apartamentul satisface toate dorințele omului modern, dar oferă și mai mult decât atât. Suntem autorii unei monografii despre Ilovik, aici puteți afla tot ce trebuie să știți despre istoria insulei, natură, obiceiuri, aveți la dispoziție o bibliotecă mare. Suntem iubitori de animale, creștem oi și capre cu care poți petrece timpul, precum și câinii, pisicile, rațele noastre (până la urmă suntem o fermă!). Pe terasa mare, acoperită, puteți folosi o masă mare din lemn.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervare, se achită o plată în avans de 25% din prețul sejurului. Până la efectuarea plății în avans, rezervarea nu se face. Restul prețului se plătește când oaspetele vine la apartament. La sosirea în apartament, se achită un depozit pentru orice daune pe care oaspetele le poate comite în valoare de 200 EUR. Suma depozitului este rambursabilă atunci când oaspetele părăsește apartamentul (dacă nu există daune) și dacă apartamentul este lăsat într-o stare decentă, astfel încât să nu necesite o curățare extraordinară, neobișnuită. Curățenia regulată este gratuită. Fumatul nu este permis în apartament, astfel încât toți fumătorii sunt rugați să își satisfacă nevoia de a fuma în afara apartamentului. Vrem să le oferim oaspeților confortul și serviciile maxime, să se simtă confortabil și frumos, dar facem apel la păstrarea apartamentului nostru, pentru că astfel șederea lor va fi mai frumoasă pentru noi și pentru ei. Ora plecării este 11:00 și ora sosirii 14:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Când se achită avansul și astfel se face rezervarea, în caz de anulare a oaspetelui, avansul nu este rambursabil. De aceea, le cerem oaspeților să rezerve atunci când sunt siguri că vor veni. În cazul în care oaspetele anulează sosirea rezervată, vom încerca întotdeauna să-i oferim cazare într-un alt termen gratuit, iar oaspetelui îi revine sarcina de a decide dacă îl folosește sau pierde avansul.
Distante
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Activitatea noastră principală este agricultura - creșterea oilor și caprelor și producția de brânză de oaie premium, brânză de vaci, iaurt de capră și alte delicatese. Aici puteți lua micul dejun sau cina cu produsele noastre, cu greu veți rezista gemurilor de casă, legumelor din grădina noastră sau pepenilor și pepenilor suculenți. Toate cele de mai sus le producem în mod natural, fără a folosi pesticide sau îngrășăminte. Dar pe Ilovik nu vă veți bucura doar de mâncarea noastră bună și de apartamentul frumos. Ilovik oferă liniște, numeroase golfuri liniștite și liniștite, fără agitația turiștilor, plimbări frumoase, vederi frumoase și ceruri înstelate pe care le puteți experimenta numai în natură curată. Suntem aici să vă ducem în jurul insulei (dacă doriți), să vă arătăm traseele și golfurile insulei și să vă arătăm modul nostru de viață în armonie cu natura și animalele.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Radom, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2021
Cel mai bun apartament de pe insulă

Un apartament foarte spațios, complet echipat, cu o vedere frumoasă a întregului golf. Gazdele sunt extrem de drăguțe și plăcute. 5 minute de centru, alte 2 minute de plajă. Puteți merge aproape până la apartament pe o potecă uniformă și pavată. Pe cealaltă parte a insulei (aproximativ 20 de minute) există două golfuri frumoase, dintre care unul are fundul nisipos și înclinat ușor. Insula este foarte calmă, locul perfect pentru relaxare.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Ladislav Radoslović Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Suntem o familie tânără care a construit o casă pe Ilovik în 2017 și astfel s-a mutat formal din Rijeka pe insulă. Am decis să ne angajăm în agricultură, în principal creșterea ovinelor, dar și în creșterea caprelor, fructelor și legumelor. Pe lângă acest job de bază, dorim să primim oaspeți, astfel încât să le putem împărtăși frumusețea și liniștea insulei și să le oferim produsele noastre naturale.

Apartament Dilnica listare a fost vizualizat de 12338 ori de la 25.06.2021.