Casa de vacanta MarijoIst - Insule croate

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ist și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Foarte frumos și echipat funcțional apatman cu toate facilitățile necesare pentru o ședere de calitate și plăcută. Acesta este situat în locația foarte frumoasă și liniștită a insulei Ista, cu o vedere frumoasă asupra insulelor vecine, a portului de agrement și a ancorării. Distanța până la doc este la 150m de plajă 100m Apartamentul are un frigider mare, în combinație adânc pentru cazare Terasa de 20 de metri pătrați este dotată cu toate facilitățile necesare - o masă cu patru scaune și un șezlong. Short - apartament are tot ce aveți nevoie pentru o ședere plăcută în ea.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare în apartament - avans 30% Plata sejurului - în avans În plus față de cazare, este necesar să plătiți 6 kuna pe zi, copiii până la 12 ani 0 impozit turistic kuna. Timpul ideal de sosire este sâmbătă sau duminică. Timpul ideal de plecare este sâmbăta sau duminica.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 70 m
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 70 m
  • Doctor: 70 m
  • Banca: 60 m
  • Oficiu poştal: 60 m
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Așteptăm cu nerăbdare alegerea dvs. și vom fi gata să vă întâmpinăm Puteți ajunge pe insula noastră din Zadar - cu feribotul (ultima oprire este apartamentul Mario) cu feribotul (prima oprire este apartamentul Mario) și de la Lošinj cu feribotul (stația a patra este apartamentul Mario) Dacă veniți cu masina pe insula, parcarea este gratuită. Când ajungeți, trebuie să ne sunați când veniți la bordul navei astfel încât să puteți găzdui și aranja transportul în apartament. Vă rugăm să rețineți că pe insulă nu există mașini. În plus față de chirie oferim, de asemenea, băuturi și bun venit. În timpul sejurului, există un prânz comun cu băuturi și produse de patiserie Posibil să închiriezi o barcă - așa cum sa convenit De asemenea, organizăm excursii la insulele din jur - după cum sa convenit Yacht charter.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Marijo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Kutina, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2014
app Mary

Foarte frumos decorate app. Imaginativ cu o mulțime de stil. Aproape de mare, o priveliste superba, pace și liniște. Plajă solid, potrivit pentru toate vârstele. Ideal pentru cei care nu-mi place aglomerația. Gazdele prietenos și amabil. Vă recomandăm tuturor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Marijo Perušić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

I ca gazdă Apartamente Mary I I va oferi o ședere de înaltă calitate, în apartamentul nostru frumos și pe frumoasa noastră insulă, cu un pahar de bun venit una sau mai multe reuniuni comune cu cina în aer liber. În speranța că vei fi interesat în facilitatea noastră vă mulțumim anticipat pentru interesul dumneavoastră. Cu respect Mario Perusic

Casa de vacanta Marijo listare a fost vizualizat de 37573 ori de la 07.03.2014.