Casa de vacanta Casa SegotaIž - Insule croate

preț de la LEI 617 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Începuturile Casei Segot, care nu funcționau la acea vreme, datează din 1963, când Antica Segota la Iz a început să închirieze mai întâi camere de oaspeți. Atmosfera de la Casa Segota, cu bucătărie comună, salon comun și terasă este acasă și oferă posibilitatea de a vă conecta cu alți oaspeți, ceea ce vă îmbunătățește și mai mult vacanța. În același timp, toți cei care doresc acest lucru pot găsi suficientă pace și intimitate în Casa. Camerele mobilate cu gust și detaliile mici din întreaga casă vorbesc despre un sentiment special de estetică și de dragostea gazdei pentru munca sa. Deoarece confortul oaspeților este extrem de important, camerele sunt mobilate cu atenție și dotate cu paturi de calitate care vă vor oferi cele mai bune vacanțe. Grija pentru curățenia și bunăstarea oaspeților vine în primul rând. Casa Segota vă surprinde în fiecare an cu ceva nou, deoarece este reînnoit, îmbunătățit și înfrumusețat constant. Casa oferă și ocazional mese gătite acasă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
O reducere de 20% este plătită la rezervare. Proprietarul este întotdeauna disponibil pentru oaspeți.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 200 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Port: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Frumusețile Iz sunt bine cunoscute de botezatori și iubitori de natură pură nealterată și de oricine dorește să scape de singurătate. Insula este ideală pentru o vacanță liniștită, deoarece nu veți întâlni turismul de masă aici. Există diverse oportunități de recreere, cum ar fi surfing, schi nautic, scufundări, drumeții și ciclism. Singurul hotel de pe Iz - Hotel Korinjak oferă diverse metode de meditație și relaxare pentru minte și corp. Există mai multe plaje diferite pentru înot, de la plaja bine păstrată în golf, până la plajele sălbatice, iar excursiile spre insula Rutnjak din apropiere, unde se conduce zilnic o barcă de hotel, sunt extrem de populare. Cu siguranță vă recomandăm o excursie în Parcul Național Kornati, care cu siguranță nu vă va lăsa indiferent. La sfârșitul lunii iulie, are loc celebrul fest de Iška.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Casa Segota
Denis Šegota Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Felul în care trăiești în Casi este primordial, indigen și cel mai aproape de a te simți ca și cum ai călători în casa cuiva. Prezența constantă a gazdei Denis conferă șederii un sentiment special, deoarece vă permite să experimentați șederea locală.

Casa de vacanta Casa Segota listare a fost vizualizat de 39213 ori de la 16.05.2016.