Apartamente KnezJadranovo - Kvarner

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Descriere detaliata

JADRANOVO lângă Crikvenica - apartamente noi de închiriat, cu utilizarea piscinei familiei. Piscina este în funcțiune în perioada 17 iunie - 15 septembrie. APARTAMENT PENTRU 4 PERSONE - MAXIM INCLUSIV COPII - la parter pe o suprafață de 35m2 cu o terasă privată de 14m2. Este compus dintr-o cameră de apartament (2 paturi 90x200 și o canapea extensibilă), o bucătărie și un set de sufragerie, un dormitor cu un pat dublu și o baie. APARTAMENT GARSONIERĂ PENTRU 3 PERSONE - MAXIM INCLUSIV COPII - la parter pe o suprafață de 32m2 cu o terasă privată de 10m2. Se compune dintr-o cameră de apartament dotată cu trei paturi independente (2 paturi 90x200, o canapea extensibilă), bucătărie, set de sufragerie și baie. Preturile sunt bazate pe min. 6 nopti. Reducere pentru sejururi mai lungi. Parcare privată împrejmuită în interiorul terenului. Internet WIFI gratuit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Utilizarea aerului condiționat se percepe un cost suplimentar de 5 EUR pe zi. Pentru utilizarea unei mașini de spălat comună se percepe un cost suplimentar de 4 EUR pentru fiecare spălare. Reducere pentru sejururi mai lungi (sejur 14 zile - 10% reducere). Nu acceptăm animale de companie în cazare. La plecare, apartamentul trebuie să fie funcțional și curat ca atunci când a fost preluat, în caz contrar se va percepe o taxă de curățenie de 40€. Avansul pentru timpul rezervat este de 30% din suma totală și se plătește direct în contul de giro al proprietarului după confirmarea rezervării. CHECK-IN sosire în ziua rezervării de la - ora 16, CHECK OUT plecare de la cazare - până la ora 10 a.m.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 7 km
  • Farmacie: 7 km
  • Banca: 7 km
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 7 km
  • Aeroport: 9 km
  • Activităţi sportive: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
ECHIPAMENTE; aer conditionat, TV SAT-DVB, DVD, toate camerele incalzite electric, bucatarie utilata - frigider, aragaz dublu, chiuveta, cuptor cu microunde, cafetieră cu filtru, prăjitor de pâine, ceainic, precum și toate ustensilele pentru mâncat, băut și gătit. Paturile au saltele de hotel, pilote de vară și lenjerie de pat din bumbac. Fiecare pat vine cu o comodă pentru fiecare oaspete, iar fiecare apartament are și un dulap cu trei aripi pentru haine și articole de călătorie cu seif încorporat. Băile au dulap - pentru nevoi cosmetice și de toaletă, uscător de păr încorporat la hotel, prosoape. Toate tamplaria - ferestrele sunt dotate cu plasa de protectie impotriva insectelor. Fiecare apartament are propria sa terasă cu scaune din beton și o umbrelă de soare. Parcare privata in interiorul terenului.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Knez
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ksenija Knez Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Franceză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Stimati oaspeti, bun venit la apartamentele noastre! Vă doresc o ședere plăcută și că mă simt acasă! Ksenija dvs.

Apartamente Knez listare a fost vizualizat de 49294 ori de la 07.05.2016.