Apartamente Carpe DiemPag Jakišnica - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pag Jakišnica și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Carpe Diem Apartamentele sunt situate într-un golf mic și liniștit Jakišnica din partea de nord-vest a insulei într-o casă familială la primul etaj. Apartamentele sunt bine echipate (mașină de spălat, mașină de spălat vase, cuptor, aer condiționat, acces Wi-Fi gratuit, TV prin satelit ...), cu o terasă mare cu vedere la mare. Cu apartamentul este posibil să se folosească grădină (gril, duș în aer liber, șezlonguri ...). Loc de parcare. Plaja de nisip este de 70 de metri, potrivite pentru familiile cu copii, persoanele în vârstă și persoanele cu nevoi speciale. In apropiere se afla o serie de golfuri cu plaje de nisip frumoase, care pot fi atinse prin trasee prin pădure măsline. In statiune se afla Hotelul Luna (piscina, spa ...) magazine, restaurante și cafenele de-a lungul plajei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans este necesară în valoare de 30% din prețul total și la plata este confirmat rezervarea de apartamente. La sosirea la apartament care urmează să fie achitat suma rămasă din prețul total. Ora de sosire (14: 00h) și ora de plecare (10: 00h).
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 70 m
  • Doctor: 15 km
  • Farmacie: 15 km
  • Staţie de autobuz: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Vrei să-și petreacă vacanta pentru a face într-adevăr la maximum de fiecare moment liber Carpe Diem Apartamentele sunt un loc ideal pentru tine, dacă doriți o vacanță activă sau de vacanta cu mai multa intimitate. În plus față de golfuri din apropiere, inclusiv plaja Slatina cu noroi, la doar 5 km distanta in Lun sunt vechi de măsline plantații Lun Olive Gardens. Deoarece Lun nordică așezare de pe insulă, în fiecare zi este posibilă cu barca la insulele din apropiere și orașul Rab, cu site-uri istorice interesante și delicii gastronomice. Din orașul Novalja, care este la numai 12 km organizate excursii de o zi la insulele Olib și Silba care oferă vacanțe în natură neatinsă, fără mașini.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Carpe Diem
Sanja i Josip Bradarić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Carpe Diem listare a fost vizualizat de 10363 ori de la 27.03.2017.