Apartament MarivoJesenice - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.707 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Jesenice și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Nou construit casa, 110 m2, bucatarie la parter si living cu baie, pe podea - două dormitoare, fiecare cu pat dublu, aer condiționat, un balcon și o toaletă. Casa este situată de-a lungul drumului, numai 30m de la plajă. Imobilul este situat la 2 minute pe jos pana la supermarket și o plimbare de 3 minute de stația de autobuz local. Centrul Duce cu magazine, farmacie, oficiu postal, agentii de voiaj, restaurante, etc., este situată la câțiva kilometri, la 5 minute cu mașina sau cu autobuzul local. Casa are un TV prin satelit cu peste 200 de programe, interenet, bucataria este foarte bine echipată, inclusiv un prăjitor de pâine, filtru de cafea și mixer. Ideal pentru un cuplu, sau două cupluri sau o familie cu doi copii. Gratar si parcare in curte.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma o rezervare este obligat să plătească un depozit de 120 de euro, restul să fie plătit cu câteva zile înainte de sosire sau după sosirea într-un cont. Privind costul total de 25 de euro de curățare. (Se trimite bonuri de credit și suma totală.) Copiii sub 8 ani sunt gratuite. Regulile casei. În cazul în care instalația de aer condiționat este pornit ferestrele și ușile trebuie să fie închise. Oaspetele este obligat să acorde o atenție la proprietatea noastră, în cazul în care provoacă unele daune, acesta va notifica proprietarii și să plătească daune-interese. Prosoape nu sunt permise de plajă. În iulie și august dolazci numai în zilele de sâmbătă. Dacă este necesar, pot fi modificate în cazul în care există un acord prealabil. Ora de plecare până la 10: 00h Ora de sosire după ora 14:00 pm (sau cu programare)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 500 m
  • Farmacie: 1.7 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 1.7 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Marivo
Ivo & Marina Zemunik Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Buna ziua dragi vizitatori, Suntem un cuplu care tocmai a început în acest an pentru a inchiria, atat pentru munca in turism, deci înțelegem nevoile și dorințele clienților. Sper că vă place casa noastră recent renovate. Vă dorim o ședere plăcută și o vacanță de frumos! Ivo & Marina

Apartament Marivo listare a fost vizualizat de 9654 ori de la 09.08.2016.