Casa mobila SeashellMurter Jezera - Insule croate

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Descriere detaliata

Casa mobilă dotată de lux (8x4m) cu o capacitate de 4 plus 1 persoană, este situată în frumoasa tabără Jezera Village Lovišća de pe insula Murter. Casa este situata intr-o zona linistita a taberei, la doar 3 minute de mers pe jos de plaja. Are două dormitoare, două băi cu cabină de duș (disponibil uscător de păr), plus un duș în aer liber și un living cu bucătărie complet utilată (cuptor, plită, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, ceainic electric, aparat de cafea, prăjitor de pâine). ). Casa dispune de aer conditionat (racire/incalzire), cablu tv, wifi. O terasă mare acoperită de 7x3 m dotată cu grătar, mobilier de relaxare și de luat masa, șezlonguri și vedere la mare vă va face șederea specială. Lenjeria de pat și prosoapele sunt disponibile (schimbare în a opta zi de ședere). Un loc de parcare gratuit este oferit lângă casă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea se confirma dupa plata in avans de 20% din suma totala. Pretul include: 4 persoane plus 1, loc de parcare pentru 1 masina, acces internet, aer conditionat, lenjerie de pat si prosoape (schimbare in a opta zi de concediu), curent, gaz, apa. Pretul nu include: curatenie finala 50 euro, taxa turistica si o singura inscriere care se achita la receptia taberei. Schimbarea oaspeților în fiecare zi: check-in începând cu ora 14:00/check-out până la ora 10:00. Sejurul minim in sezon este de 7 nopti. Sejurul minim în extrasezon este de 3 nopți.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspetele va plăti suma totală a rezervării cu cel puțin 7 zile înainte de sosirea la unitatea de cazare. Oaspetele va plăti suma totală a rezervării în caz de neprezentare, scurtare a sejurului sau anulare a rezervării cu 7 zile înainte de sosirea la unitatea de cazare.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Aeroport: 55 km
  • Port: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Toate facilitățile suplimentare sunt evidențiate la recepția taberei.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Seashell
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dario Šuntić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Casa mobila Seashell listare a fost vizualizat de 36169 ori de la 10.06.2018.