Apartament AdriaticKaprije - Insule croate

preț de la LEI 1.214 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kaprije și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament modern, complet renovat în toamna anului 2014. Se compune din trei dormitoare, doua bai, bucatarie si living, balcon si terasa cu 100m2. Facilitatea este situat în centrul orașului, la 30 m de mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervare, este necesar să se pre pay-25% din prețul total. Schimbarea-a lungul are loc sâmbătă sau duminică, sejur de minim este de 7 zile. Check-in este, după 13: 00h, a verifica afară înainte de ora 10:00. La sosire restul este plătit prețuri, și 100 € depozit ca garanție împotriva daunelor a avut loc revenirea oaspeții după check-out.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 30 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 30 m
  • Oficiu poştal: 50 m
  • Parcul Național: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Bucurați-vă de vară pe insula Capri. Bucurați-vă de marea limpede ca cristalul pe frumoasele plaje fără mulțimile și mașini. Insula este atins cu feribotul sau cu barca conexiune rapidă de la Sibenik.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Adriatic
Željko Radovčić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Spaniolă,
Mai multe despre proprietar

Bună tuturor, numele meu este Zeljko, îmi place să călătorească și să se angajeze în sport de agrement. Te voi acomoda cu plăcere în apartamentul său de pe insula Capri. Bine ai venit!

Apartament Adriatic listare a fost vizualizat de 10995 ori de la 12.01.2015.