Apartamente White Rock Kaprije - Insule croate

preț de la LEI 5 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kaprije și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamente de lux într-o vilă nouă, pe insula Kaprije, în arhipelagul Sibenik. Grădina mediteraneană frumoasă, plaja privată se află la 150 de metri de casă. Kaprije este o insulă frumoasă, cu peisaj autentic și un mod de viață în mijlocul Dalmației. Nu există mașini, natura exotică, plaje uimitoare, apusuri de soare magice și nopți liniștite, uimitoare, unde puteți auzi valuri ... Ideal atât pentru o vacanță de familie de neuitat, cât și pentru o vacanță romantică ... Apartamentele au tot ceea ce sunteți obișnuiți într-un mod modern de viață. Mobilierul artizanal, paturile și aparatele de cea mai bună calitate. Două dormitoare de lux cu pat dublu și patru canapele de calitate superioară într-o cameră de zi. Poate găzdui până la 8 persoane. Pături de mătase, perne de bambus, saltele de lavandă ... Două băi cu plimbare în dușuri. Bucătărie complet echipată cu mașină de spălat vase și mașină de spălat ascunsă într-un dulap construit în hol. Toate camerele sunt dotate cu unități AC. WIFI gratuit. Pe apartamentul Rocks are acces exclusiv la piscina de 32m2.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in după ora 14.00, check out la 10. 00. 25% depozit la rezervare (max 48 ore), 75% 60 zile înainte de sosire prin transfer bancar. Se pot aranja opțiuni suplimentare pentru depozit și plată.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 800 m
  • Oficiu poştal: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Biciclete gratuite
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente White Rock
Zoran Turkovic Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente White Rock listare a fost vizualizat de 11513 ori de la 08.09.2018.