Apartamente Oštra GlavicaKarlobag - Kvarner

preț de la LEI 1.357 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Karlobag și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartamentul cu o vedere frumoasă la mare este situat în casa din care poteca duce spre plajă prin scări. Apartamentul este decorat funcțional pentru cupluri sau familii mici (cu copii), iar balconul este protejat de soarele puternic de amiază și este echipat cu mese / scaune. De la balcon este o vedere largă a mării și a Velebitului, lângă parcul natural și parcul național. Plaja este atât de aproape încât oaspeții merg adesea de mai multe ori pe zi la casă / plajă, iar seara, locul este liniștit pentru o plimbare sau un restaurant, iar unele sari (5 minute cu mașina) spre Karlobag din apropiere (mai multe restaurante, mai multe magazine, brutărie, magazin de fructe, bancă și Fig.). Locul este ideal dacă doriți să vă relaxați într-o vacanță liniștită lângă mare și să o combinați cu o excursie la Pag, la Plitvice, la Velebit, la Zadar. . În apropiere se află Rizvancity Adventure-Park, care este deosebit de popular în rândul copiilor mai mari și al tinerilor, precum și la sanctuarul ursului din Kuterevo. Oaspeții de la noi într-o excursie de o zi pot vizita Parcul Național Lacurile Plitvice.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dacă nu suntem de acord altfel, sosirea este de la 14:00 și plecare până la 10 dimineața, astfel încât oaspeții sunt întâmpinați de un apartament gata și decorat. Multumesc pentru intelegere! În mod excepțional, în 2020, rezervările pentru toate datele rămase sunt acceptate gratuit până pe 25 iunie. După 25 iunie, este necesară plata unei avansuri de 20% ca confirmare a rezervării. Ne așteptăm ca până pe 26 iunie să fie sigur că veți putea călători și vă veți bucura de vacanță, În cazul în care, după 1 iulie, din motive personale, anulați oricare dintre datele de vacanță în perioada 1 iulie - 15 august, iar în acea perioadă primim alți oaspeți, plata în avans va fi rambursată. Sunt fericit să fiu disponibil pentru toate întrebările, sosirea în timpul săptămânii este posibilă și de dorit, deoarece în acest fel apartamentul va fi liber mai mult între schimburile de oaspeți.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În mod excepțional, în 2020, rezervările pentru toate datele rămase sunt acceptate gratuit până pe 25 iunie. După 25 iunie, este necesară plata unei avansuri de 20% ca confirmare a rezervării. Ne așteptăm ca până pe 26 iunie să fie sigur că veți putea călători și vă veți bucura de vacanță, În cazul în care, după 1 iulie, din motive personale, anulați oricare dintre datele de vacanță în perioada 1 iulie - 15 august, iar în acea perioadă primim alți oaspeți, plata în avans va fi rambursată. Sunt fericit să fiu disponibil pentru toate întrebările, sosirea în timpul săptămânii este posibilă și de dorit, deoarece în acest fel apartamentul va fi liber mai mult între schimburile de oaspeți. Vom fi încântați să vă informăm cum se pregătește apartamentul, sosirile / plecările în conformitate cu măsurile covid, am dezvoltat sistemul nostru de curățare, lenjerii de pat, achiziții și predare.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Aeroport: 100 km
  • Parcul Național: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Este posibil să partajați o mașină de spălat pentru oaspeții care stau o săptămână sau mai mult. Avem opțiunea de a arunca articole mai mici (chiar și biciclete).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Oštra Glavica
Elizabeta Musec Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Hallo! Ich bin Reiseführerin und Dolmetscherin für Deutsch und Lebe Schon seit Jahren eing și Dalmația. Immer wieder entdecken Wir Hier etwas Neues und geben diese Sfaturi gerne o filieră de vizitatori weiter. Die Gaste, die sich vor allem Strandurlaub Wunsch haben Füssen selecție Schöne Strand Auch für kleine Kinder mit mare caldă. Bine ai venit!

Apartamente Oštra Glavica listare a fost vizualizat de 34632 ori de la 02.04.2017.