Apartamente Villa LuceKarlobag - Kvarner

Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vacanțe în Croația în satul mic și liniștit Ribarica, lângă orașul Karlobag (4, 5 km). Apartamentele de la Villa Luce sunt noi, moderne, confortabile și complet echipate pentru a fi folosite. Toate apartamentele au aer condiționat, WIFI, terasă cu vedere la mare și la munte Velebit. Avem 3 apartamente cu 1 dormitor și 2 apartamente cu două dormitoare. Plajele sunt din piatră, beton și pietricele, iar cea mai apropiată plajă se află la 70 m de Vila Luca. Cele mai apropiate restaurante sunt la 100 m de apartament, magazinul se află la 800 m. Ne mândrim cu marea cristalină, cu aerul clar ideal pentru persoanele cu probleme respiratorii. Acest loc este departe de a fi aglomerat și ideal pentru o vacanță fără stres, cu o promenadă pe litoral și trasee de drumeții. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Aducerea persoanelor care nu sunt oaspeții casei (cu excepția acordului gazdei) Este interzis să facă zgomot și să perturbe liniștea celorlalți oaspeți din casă între orele 23:00 și 8:00. Pentru nopți de 1-4 zile prețul este cu 20% mai mare. Patul suplimentar este taxat cu 8 €. Curățarea finală a apartamentului este taxată cu un apartament mic 20, 00 €, apartament mare 30, 00 €. Sosire: de la ora 14:00 Pleacă: până la 10:00 Este posibil să închiriați scaune de punte 2, 00 € pe zi. Politica de anulare: • pentru anulare cu 60 sau mai multe zile mai devreme - 100% • pentru anulare în termen de 60 până la 30 de zile - 50% • pentru anulare în termen de 30 de zile - nici o restituire a depozitului
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 70 m
 • Plajă: 70 m
 • Centru: 5 km
 • Alimentara: 1.5 km
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 5 km
 • Farmacie: 5 km
 • Banca: 5 km
 • Oficiu poştal: 5 km
 • Staţie de gaz: 4 km
 • Staţie de autobuz: 45 km
 • Gară: 45 km
 • Aeroport: 90 km
 • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Posibilitatea de a închiria echipament de pescuit, rachetă de badminton. Coniac de casă, Medica, Orahovac, prăjituri etc. Utilizarea șezlongurilor cu chirie zilnică.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Klemen Grosuplje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2017
Apartamente excelente!

Șederea noastră la Villa Luce a fost minunată. Apartamentele sunt moderne, curate și bine echipate. Gazda a fost foarte prietenoasă. Când am sosit, a fost un tort în frigider și într-o noapte au invitat toți oaspeții la un grătar cu mâncare foarte bună. Vă recomand.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vila Luce

Dragă domnule Mehle. Cuvintele tale înseamnă mult pentru noi, suntem cu adevărat fericiți că avem ocazia să vă găzduim. Cu respect față de familia ta minunată, Marija și Ivan

Fic Tržič, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2017
gazde foarte prietenos.

La sosire am primit tort la rece la plecare am primit un cadou, un gest foarte frumos. Gazdele gata să răspundă la orice întrebări și foarte mulțumiți. A fost foarte curat și un apartament bine mobilat. Bucataria este foarte bine echipat cu tot ce ai nevoie pentru o vacanță. Recomand tuturor celor care doresc pacea în vacanță.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Alicja &Staszek ISTEBNA, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2015
Vă invităm :)

Am fost în Villa Luce la începutul lunii iulie. Apartamente casa, moderne și mobilate confortabil. Totul până când miroase proaspat si curat. Regiunea este foarte calm. Punctele de vedere de la balconul Pag uimitoare (în fiecare zi și de fiecare dată arata diferit). Proprietarii au fost foarte primitoare si cazarea. Pentru a primi în frigider ne așteaptă tort coapte de către proprietar și un bol de fructe. Celelalte gesturi calde, nu scrie, pentru că o mulțime de ea. În orice caz, ne-am simțit ca acasă acolo.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga oaspetele nostru

Draga Alicja, suntem foarte fericiți că ai petrecut o vacanță frumoasă în apartamente Villa Luce. Cuvintele tale inseamna mult pentru noi. Salut cordial de soare Croația, Familie Renic

Marija Renić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Gazdele voastre sunt tineri care se bucură de frumusețile naturale oferite de Ribarica, socializează cu oamenii și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să vă arătăm cum Croația poate fi o țară minunată pentru o vacanță.