Apartamente Villa LuceKarlobag - Kvarner

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vacanță relaxată sau activă în Croația? Vă oferim pe amândoi. Casa de apartamente VILLA LUCE cu 6 apartamente este situata in micul si linistit oras Ribarica langa orasul Karlobag (4,5 km). Apartamente moderne, confortabile, cu două și o cameră, dotate cu tot ce aveți nevoie. Apartamentele au aer conditionat, WIFI, balcon cu vedere la mare si muntele Velebit, gratar in curte pentru cine romantice sub stele. Plajele sunt de piatră, beton și pietriș, iar cea mai apropiată plajă se află la 70 m de Vila Luca. Cele mai apropiate restaurante sunt la 100 m de apartament, un magazin la 800 m, o brutărie la 150 m. Cafeaua de dimineață la balcon cu vedere la mare, departe de aglomerație, ideală pentru o vacanță fără zgomot și stres, și puteți experimenta o vacanță activă prin plimbare pe malul mării și pe cărările de munte. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervarea unui apartament este necesar să plătiți 30% din prețul total. Curățenia finală a apartamentului se percepe suplimentar cu 30,00 EUR pentru o cameră - 35,00 EUR pentru două camere per apartament. Pentru sejururi de peste 1-4 zile, pretul este cu 20% mai mare. Persoanele care nu sunt oaspeți ai casei prin contract nu au voie să stea în casă (cu excepția consimțământului gazdei). Este interzis să faci zgomot și să tulburi liniștea celorlalți oaspeți din casă între orele 22:00 și 8:00. Check-in: de la 14:00 / Check-out: până la 10:00. Sezlongurile pot fi închiriate cu 2,00 EUR pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Condiții de anulare a rezervării: • pentru anularea rezervării cu 60 de zile sau mai devreme - 100% minus comision bancar • pentru anularea rezervării în 0-60 de zile fără rambursarea avansului
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 5 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 45 km
  • Gară: 45 km
  • Aeroport: 90 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Rachiu de casa, Medica, Orahovac, prajituri etc. Folosirea sezlongurilor pentru plaja. Închiriere zilnică de plăci SUP. Excursie de o zi la Pag cu barca (plecare din Karlobag).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Luce
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Grosuplje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Villa Luce, August 2017
Apartamente excelente!

Șederea noastră la Villa Luce a fost minunată. Apartamentele sunt moderne, curate și bine echipate. Gazda a fost foarte prietenoasă. Când am sosit, a fost un tort în frigider și într-o noapte au invitat toți oaspeții la un grătar cu mâncare foarte bună. Vă recomand.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vila Luce

Dragă domnule Mehle. Cuvintele tale înseamnă mult pentru noi, suntem cu adevărat fericiți că avem ocazia să vă găzduim. Cu respect față de familia ta minunată, Marija și Ivan

Tržič, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Villa Luce, Iulie 2017
gazde foarte prietenos.

La sosire am primit tort la rece la plecare am primit un cadou, un gest foarte frumos. Gazdele gata să răspundă la orice întrebări și foarte mulțumiți. A fost foarte curat și un apartament bine mobilat. Bucataria este foarte bine echipat cu tot ce ai nevoie pentru o vacanță. Recomand tuturor celor care doresc pacea în vacanță.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
ISTEBNA, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Villa Luce, Iulie 2015
Vă invităm :)

Am fost în Villa Luce la începutul lunii iulie. Apartamente casa, moderne și mobilate confortabil. Totul până când miroase proaspat si curat. Regiunea este foarte calm. Punctele de vedere de la balconul Pag uimitoare (în fiecare zi și de fiecare dată arata diferit). Proprietarii au fost foarte primitoare si cazarea. Pentru a primi în frigider ne așteaptă tort coapte de către proprietar și un bol de fructe. Celelalte gesturi calde, nu scrie, pentru că o mulțime de ea. În orice caz, ne-am simțit ca acasă acolo.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga oaspetele nostru

Draga Alicja, suntem foarte fericiți că ai petrecut o vacanță frumoasă în apartamente Villa Luce. Cuvintele tale inseamna mult pentru noi. Salut cordial de soare Croația, Familie Renic

Marija Renić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Gazdele voastre sunt tineri care se bucură de frumusețile naturale oferite de Ribarica, socializează cu oamenii și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să vă arătăm cum Croația poate fi o țară minunată pentru o vacanță.

Apartamente Villa Luce listare a fost vizualizat de 43984 ori de la 13.11.2014.