Apartament HrvojeKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kaštela și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament Hrvoje este situat într-o zonă liniștită, la doar 10 minute de centrul orasului. Este un loc ideal pentru cei care au nevoie de odihnă și relaxare, precum și pentru cei care sunt în căutarea pentru alte tipuri de conținut, se poate găsi o mulțime de activități și evenimente. (Evenimente culturale, expoziții, concerte, nopti de pescari, etc ...) La o distanță de numai 600 de metri de apartament, există plaje frumoase si kilometri promenada de-a lungul întregii coaste de Town castel. Distanta de la orașul Trogir, care este listat pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO se află la numai 10 minute, iar dacă nu dețineți nici un mijloc de transport, statia de autobus este la 300 de metri distanță. (Program fiecare 20min). În imediata apropiere există numeroase restaurante. Terenuri de fotbal, terenuri de tenis sunt situate la doar 600 m. Orasul Castle oferă o selecție largă de toate varstele si cu siguranta nu va fi plictisit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata la intrarea în apartament, sau prin programare. Moment ideal de sosire până la 12:00 Rezervare este sigur. Atunci când vă rezervați cu noi datele dumneavoastră sunt protejate de o conexiune securizată. Intimitatea ta este protejata. Informațiile dvs. este necesar exclusiv pentru a garanta rezervarea.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 600 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 600 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 600 m
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 15 km
  • Aeroport: 2 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 5 km
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Prețul include o băutură de bun venit, utilizarea de aer conditionat, TV, mașini de spălat și alte aparate de acasă. Disponibil oferim locuri de parcare gratuite, utilizarea prosoape și alte provizii pe care le-ar putea, eventual, nevoie Servicii de internet: Check-in out, schimb valutar, depozitarea bagajelor, ATM, check / privat in / out Animale de companie: La cererea de ședere autorizate de animale de companie și este gratuit. De asemenea, oferim o chirie jet-ski.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Hrvoje
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Vinkovci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Hrvoje, Iulie 2016
Apartament pentru cinci!

Hrvoje Am fost primit foarte călduros, am răspuns la toate întrebările pe care le aveam. Apartamentul este spatios, luminos și confortabil, în apropiere de plaja, la numai 10 minute de mers pe jos. Proprietarii sunt discret. Există chiar posibilitatea ca proprietarii doresc să se pregătească gratar. Locatia este perfecta pentru relaxare, liniște și departe de zgomotul și de trafic. cinciari net!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Virovitica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Hrvoje, Septembrie 2016
Un mare loc de vacanta!

Apartamentul este situat într-un mediu liniștit. Centru comercial și sunt doar o plimbare de 10 minute. Proprietarii sunt foarte prietenos, mereu disponibil.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Krakow, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Hrvoje, August 2016
vacanță minunată

Am stat aici, timp de două săptămâni. Omul care ne-a găzduit Hrvoje a fost foarte util și prietenos, ne-a dat informații despre restaurante și plaje. Casa este situată într-o zonă foarte liniștită. Mare este foarte aproape, astfel ca promenada principală. Pot spune doar toate cele bune și dacă vom veni vreodată înapoi în Kaštela cu siguranță, vom rămâne aici din nou.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Hrvoje Totić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Apartamente Resnik vă urează bun venit de la 2014. Aproape de plajă, un mediu plăcut și frumusețea mării este doar ceea ce ai nevoie pentru o vacanta perfecta. Așteptăm cu nerăbdare să te văd.

Apartament Hrvoje listare a fost vizualizat de 12634 ori de la 27.04.2015.