Apartament Mira Kaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.731 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kaštela și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentul nou decorat Mira nu vă va lăsa indiferent datorită stilului nou și modern în care vă veți simți foarte confortabil. Fiecare cameră este foarte spațioasă și conține mai mult decât este necesar: paturi duble, baie în fiecare cameră, dulapuri mari, living spațios și sufragerie și bucătărie. Vă puteți bucura pe terasă în timp ce vă relaxați, bând cafea sau vin sau făcând un grătar, prânz sau cină cu familia sau prietenii. Fiecare cameră are un pat dublu și o baie privată cu duș, lenjeria de pat și prosoapele necesare. Mașina de spălat este situată într-o cameră separată în afara apartamentului. Camera de zi și sufrageria sunt foarte spațioase. În camera de zi vă puteți simți foarte confortabil în timp ce vă uitați la televizor sau pur și simplu vă puteți relaxa datorită canapelei confortabile. Sala de mese este echipată pentru 6 persoane, iar bucătăria are totul pentru pregătirea meselor sau băuturilor și tacâmurilor pentru 6 persoane. Pe terasă vă puteți bucura de ziua bând cafea sau vin sau puteți lua micul dejun, prânzul sau cina sau doar grătar cu familia sau prietenii. Locul de parcare este gratuit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervare, este necesar să efectuați o plată în avans de 20% - 30%, în funcție de prețul cazării și de acordul cu gazda. Plata în avans trebuie plătită în termen de 48 de ore, după care veți primi o confirmare a rezervării și toate instrucțiunile și informațiile suplimentare despre cazare. Restul sumei pe care o plătiți în numerar în ziua sosirii la apartament. De asemenea, la sosirea în apartament, oaspetele plătește un depozit în caz de daune în valoare de 50 € (în numerar). În cazul în care nu se determină existența daunelor, proprietarul este obligat să restituie oaspetelui suma depozitului în ziua plății. Check-in: 14:00 h Check-out: 10:00 h
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspeții pot anula gratuit cu până la 30 de zile înainte de sosire. În acest caz, întreaga plată în avans va fi rambursată în contul oaspetelui. În cazul rambursării plății în avans către un cont străin, suma rambursării plății în avans va fi redusă cu suma costurilor plății către un cont străin, în acest caz, rambursarea plății în avans către oaspetele. cazare are un cont bancar deschis). În caz de anulare în termen de 30 de zile înainte de sosire, se va reține suma integrală a plății în avans.
Distante
  • Mare: 1.7 km
  • Plajă: 1.7 km
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 1.2 km
  • Aeroport: 5 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Oaspeții pot folosi toate camerele de la parter, inclusiv terasa și locurile de parcare. În timpul șederii dvs. în oraș vă vom recomanda să folosiți mașina pentru nevoile dvs.
Puncte de interes în apropiere Apartament Mira
Ana Duvnjak Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Mira listare a fost vizualizat de 13231 ori de la 11.02.2019.