Apartamente Ante AnitaKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kaštela și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament **** este situat la etajul al doilea al casei. Apartament spațios și modern are o vedere frumoasă la mare și centrul (cca350-400m) .În apropiere este plaja (400m), oficiul postal (300), statia de autobuz (37 vărsat Split-Trogir cca250m), supermarket (100m) Doctor (60m) .. Casa dispune de o terasa acoperita, gratar si gazon loc ideal pentru a socializa și relaxați-vă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețurile sunt calculate pe baza HNB. Plata prin transfer bancar. Rezervare va fi confirmata dupa plata în avans a 30% din suma totală în contul bancar, restul la sosire. Preturile sunt pe zi pentru un apartament întreg (4 persoane). Pentru un sejur mai lung de 15 zile este posibilă o reducere de 10%. Out până la ora 10 și de înregistrare de la 14.00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 60 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Aeroport: 3 km
  • Port: 6 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 6 km
  • Parcul Național: 90 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Pretul include taxa de statiune, lenjerie de pat și prosoape (săptămânal), apă, electricitate, servicii de transport de la / la aeroport.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ante Anita
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Frankfurt am Main, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ante Anita, August 2015
Super

Apartament ANTE este mare decorate, totul este curat, ordonat si sa se simta la fel ca acasă. Am fost în vacanță cu doi copii de 15 și 17 ani. Eu și ei sunt super multumit si a spus vom petrece vacanta aici din nou. Am recomanda tuturor, în măsura în care de cazare, acest lucru a fost cel mai bun vreodată vacanța de.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc,

Fost oaspeții foarte plăcute și aștept cu nerăbdare să întâlnire din nou anul viitor. Bună ziua tuturor!

Poznań, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ante Anita, Iulie 2015
Apartamente mari !!!

Aceasta a fost a 4-călătoria mea în Croația. În total, am dormit într-o duzină de apartamente. Acum am condus în două familii ocupă două apartamente. Ambele sunt noi. Spațioasă. Curat și foarte frumos decorate. Apartamentele sunt conectate printr-un balcon comun. Fara defecte. Toată lumea (inclusiv copii) au fost foarte fericit. Un bun punct de plecare pentru a explora Dalmația centrală. În plus, este imposibil să nu subliniez faptul că o Suites avantaj sunt gazde minunate. Oameni foarte frumos si util. Sincer eu recomand tuturor, mai ales că prețurile sunt, de asemenea, foarte competitive.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga Rafal,

Am fost atât de fericit să vă avem ca oaspeții noștri și vă mulțumesc pentru aceste cuvinte frumoase. Ne bucuram ca ai avut timp frumos aici si sa bucurat de vacanta. Esti binevenit să apartamentele noastre orice alt moment în viitor. Salutari la familia și prietenii, Kata :)

Kata Brajković Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Ante Anita listare a fost vizualizat de 17805 ori de la 30.04.2015.