Apartamente ResnikKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kaštela și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Resnik Apartamentele sunt situate într-o zonă liniștită, la numai 5 minute de centrul orașului. Este un loc ideal pentru cei care au nevoie de odihnă și relaxare, precum și pentru cei care sunt în căutarea pentru alte tipuri de conținut one pot găsi o mulțime de activități și evenimente (evenimente culturale, expoziții, concerte, seri de pescari etc.). La o distanță de numai 100 de metri de casa este o frumoasă plajă lungă kilometru (pietriș și nisip). Distanța de la orașul Trogir, care se află pe lista UNESCO a Patrimoniului Mondial se află la numai 10 minute, iar dacă nu aveți un mijloc de transport, statia de autobus este 100m (orar fiecare 20min). În imediata vecinătate există numeroase restaurante și baruri și promenadă. Fotbal și de baschet, terenuri de tenis și un loc de joacă pentru volei pe plajă departe m SU-100. Orașului castel oferă o selecție largă pentru toate vârstele și tu cu siguranță nu va fi plictisit. Disponibile, oferim parcare gratuită, utilizarea de prosoape și alte necesități pe care le-ar putea avea nevoie, eventual.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata la intrarea in apartament, sau prin programare. Momentul ideal pentru a ajunge la 12:00 Rezervarea este în siguranță. Cand rezervati cu noi datele tale sunt protejate printr-o conexiune securizată. dumneavoastră este protejată. Informațiile dumneavoastră sunt solicitate în mod exclusiv pentru a garanta rezervarea.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 400 m
  • Gară: 15 km
  • Aeroport: 1 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 5 km
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul include o băutură de bun venit, utilizarea de aer condiționat, TV, mașini de spălat și alte aparate de uz casnic. Loc de parcare sub control. Servicii de recepție: Express Check-in / out, schimb valutar, un depozit pentru bagaje, ATM, cec privat in / out animale de companie sunt: La cererea a fost animale de companie sunt acordate și este gratuit. De asemenea, va oferim de închiriat jet-ski.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Resnik
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
ptuj, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Resnik, Iulie 2017
Ptuj

locație liniștită, plaja frumoasă, aproape de oraș, proprietarii de camere foarte prietenos, curat RECOMANDAT !!!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Wroclaw, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Resnik, Iunie 2016
locație uimitoare, personal și un apartament!

Soțul meu și cu mine stau aici în luna iunie. gazda este super frumos, el ne da un spațiu mult pentru a fi liber, dar atunci când ne întrebăm, el ne spune totul despre oraș și ceea ce putem vedea aici. In interiorul apartamentului este foarte frumos, ei au tot ce ai nevoie. Există două televizoare, dispozitiv de răcire cu aer și tot ce ai nevoie în bucătărie pentru gătit. loc minunat, ne întoarcem vara viitoare.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Munchen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Resnik, Septembrie 2016
loc grozav pentru a rămâne!

Proprietarul a fost foarte prietenos, apartamentul a fost confortabil și curat și locația a fost mare. Ne-ar veni cu siguranta din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Hrvoje Totić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Apartamente Resnik vă urează bun venit de la 2014. Aproape de plajă, un mediu plăcut și frumusețea mării este doar ceea ce ai nevoie pentru o vacanta perfecta. Așteptăm cu nerăbdare să te văd.

Apartamente Resnik listare a fost vizualizat de 26619 ori de la 23.04.2014.