Apartament EmpireKlek - Dubrovnik

preț de la LEI 2.597 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Klek și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Apartment Empire vă oferă în plus mobilier de lux, o vedere unică de la trei terase la mare și trei insule mici în apropierea peninsulei Peljesac și posibilitatea de a degusta specialitățile din bucătăria dalmată. Este situat într-o mică zonă din Komarna, în sudul Dalmației, la 70 km de adevărata perlă a Mării Adriatice - Dubrovnik. Komarna este un loc ideal pentru excursii foarte interesante cu mașina și barca. Dubrovnik, locuri frumoase din peninsula Pelješac, Orebić, Korčula, degustând stridii și midii și degustând vinuri excelente în vinăriile renumite. Foarte interesant este și safariul foto din Valea Neretva și colecția de toamnă de mandarine și smochine. Un mare avantaj este proximitatea stațiunii bosniace Neum (10 km), de unde puteți cumpăra alimente și combustibil mult mai ieftin decât în Croația. Întregul apartament este nou echipat în 2019 (bucătărie, frigider, mobilier, saltea, mașină de spălat, televizor 4K, lumini LED) Apartamentul este ideal pentru un grup de prieteni, poate găzdui până la 9 persoane.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozit în caz de deteriorare în apartament 200 €. Metoda de plată. Dacă există mai mult de 30 de zile până la data sosirii dvs. - 30% din prețul unității de cazare, în termen de 2 zile de la primirea confirmării rezervării și a detaliilor de plată - 70% din prețul unității de cazare trebuie plătit cel târziu cu 29 de zile înainte de sosire Dacă există mai puțin de 30 de zile până la data sosirii: - 100% din prețul cazare, în termen de 2 zile de la primirea confirmării rezervării și a detaliilor de plată. Dacă nu primim confirmarea plății avansului, a celei de-a doua rate sau a sumei totale în perioada în care ar fi trebuit să o primim, rezervarea va fi anulată automat, cu excepția cazului în care se convine altfel.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În cazul anulării rezervării confirmate, se percep următoarele costuri: - pentru anulare cu până la 30 de zile înainte de începerea serviciului, se percepe 30% din prețul total al rezervării - pentru anulare cu 29 până la 14 zile înainte de începerea serviciul, 75% din prețul total al rezervării - pentru anulare cu 13 - 0 zile înainte de începerea serviciului și / sau dacă oaspetele nu se prezintă la unitatea de cazare rezervată, va fi perceput 100% din prețul rezervării. Banii rambursați în caz de anulare (diferența dintre taxa de anulare și plata pentru cazare), vor fi reduse cu costul transferului în contul dvs. Formalitățile de check-in sunt posibile începând cu ora 14:00 și check-out până la ora 10:00, cu excepția cazului în care se stabilește altfel cu proprietarul.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 40 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 7 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Staţie de autobuz: 22 km
  • Gară: 22 km
  • Aeroport: 95 km
  • Port: 18 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 22 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Un nou restaurant cu un lounge bar „The Bridge” s-a deschis chiar deasupra plajei de dedesubt. Pe terasa privată aflată la mai puțin de 100 de metri de casă, puteți comanda specialități locale dalmate direct de la gazde și astfel puteți cunoaște farmecul atmosferei locale. Puteți comanda mâncare direct pe terasa apartamentului dumneavoastră. Un loc de joacă pentru copii este situat la 200 m de apartament.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Empire
Ladislav Skácal Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovaca, Slovenă,
Apartament Empire listare a fost vizualizat de 8595 ori de la 09.04.2021.