Apartament LaraKrk - Insule croate

preț de la LEI 1.188 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Krk și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament de Lara este situat într-o zonă liniștită a Krk, la numai 100 de metri de plajă și la o scurtă plimbare la centrul orașului. Restaurante și baruri sunt situate în apropiere de apartamente, pe plajă. În plus față de soare și de mare, vă puteți bucura de umbra de pini în plaja. Loc de parcare in fata blocului. Utilizarea de aer condiționat și internet Wi-Fi este inclus în preț. Apartamentul este situat la primul etaj al unui bloc cu balcoane, astfel încât vă puteți bucura de vedere la mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
taxa de statiune, taxa ecologică și de înregistrare sunt incluse în preț, în momentul rezervării este necesar să se facă o plată în avans de 20% din total. Sosirea este după ora 14:00 și de plecare până la ora 10:00. Pentru sejururi de mai puțin de 4 zile prețul este majorat cu 30%. Pentru orice întrebări suplimentare va stam la dispozitie.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lara
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
DT, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Lara, August 2016
Revizuirea de cazare

Foarte frumos apartament mobilat nou, cu balcon și vedere parțială la mare. Bucataria a fost complet utilată, aer condiționat și un lucru obișnuit WiFi. Cea mai apropiată plajă de aproximativ 100m. Seara a fost calmă, în centrul unei seri ocupat, nu va fi rece pentru a merge pe jos. Există, de asemenea, se pot scufunda biciclete, deci este chiar și pentru cei mai activi, casa a fost foarte frumos, de a răspunde la e-mailuri imediat și ne sfătui ce trebuie să viziteze gâtul lui. Singurul minus - spațiu de parcare nu se află sub acoperiș, dar în soare. Ne-ar merge cu siguranță din nou aici. Lucia

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
reluarea către Lucia

Vă mulțumesc pentru comentariu Lucia.We sa bucurat cu tine, ca oaspete al nostru.

Karleto Vincan Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Apartament Lara listare a fost vizualizat de 23188 ori de la 16.05.2016.