Apartamente IdaLabin - Istria

preț de la LEI 865 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Labin și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Ida Apartamentele sunt situate în Marina Sfânt, aproape de Labin, în doar câteva minute de mers pe jos de la mare. Sveta Marina este un loc liniștit, ideal pentru o vacanță liniștită și relaxantă. Locul este potrivit pentru familiile cu copii, pentru cei care doresc doar să se angajeze sau cei care doresc o vacanță activă, cu plimbări sau de snorkeling de la centrul de scufundări din apropiere. De la balcoanele apartamentelor au vedere la mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire in / out: - Check-in 12:00 - 23:00 în ziua sosirii - Check out: 07:00 - 11:00 în ziua de plecare Politica de anulare a rezervării: - Gratuit dacă rezervarea este anulată / modificate 15 zile sau mai mult înainte de sosire - În caz de anulare / modificare după aceea, cel puțin (în funcție de perioada) napatiti va fi pentru prima noapte Depozit: - Depozit este necesar pentru rezervările de peste 7 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii Plata: - Plata la sosire suma totală a rezervării - La fata locului a accepta numai numerar. De credit / carduri de debit nu sunt acceptate. - Plata prin transfer bancar este activat, va rugam sa ne contactati pentru instrucțiuni Copii: - Copiii de toate vârstele sunt binevenite Oaspeții sunt necesare pentru a trata inventar cu grijă în timpul șederii lor.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Banca: 20 m
  • Aeroport: 45 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Acceptam rezervările de cel puțin 3 zile. Pentru informații despre apartamente disponibile și prețurile curente se referă la www.apartments ida.com.hr
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ida
Nevenka Grzalja Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Vom fi foarte bucuroși să vă urez bun venit în Marina Sfânt, vom face totul pentru a face să vă simțiți acasă, și, în același timp, vă permite să se odihnească și să se bucure în Istria și Marea Adriatică. Te văd !!!

Apartamente Ida listare a fost vizualizat de 12775 ori de la 07.09.2014.