Apartamente BarbaraLjubač - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Complet echipate și modern apartament în Ljubač, ideal pentru vacanțe de familie. In fata este o grădină spațioasă, unde copiii se pot juca în mod liber. In apropiere este o plaja de nisip, care este ideal pentru copii și pentru cei cărora le place o mare caldă. Apartamentul are doua dormitoare, living, bucatarie, baie si terasa cu vedere la mare. Echipate cu mașini de spălat și mașini de spălat vase. Patuturi pentru copii și cărucioare

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
De impozitare este inclus. Depozitul este de 30% din contul bancar și soldul la sosirea în numerar. Momentul intrării în apartament după 12:00 și răsăritul soarelui până la 09:30. Sistemul de aer condiționat inclus în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
băutură de bun venit inclus în preț. Posibilitatea de a folosi dana pentru ambarcațiuni mai mici, de asemenea, incluse în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Barbara
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Veselí nad Moravou, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2023
Vacanță grozavă

Mare satisfacție. Apartamentul pentru o familie de patru este perfect, complet utilat, terasa este uimitoare, o vedere frumoasa la mare si Velebit. Atmosfera de acasă. Cei doi câini Grom și Balto sunt minunați, se uită și nu se deranjează, îi lasă pe copii să-i hrănească. Ljubač este un sat mic cu locuitori relaxați, două magazine, posibilitatea de a cumpăra fructe și legume de la localnici, cumpărături mai mari în Zadar și Ražanac. Plaje cu nisip cu o intrare foarte treptată în mare, potrivite pentru copii. Ne vom aminti cu mare drag, ne-am îndrăgostit de acest loc.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Praha 21, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Barbara, Iulie 2022
Un loc frumos si linistit

Este a doua oară când stăm aici, este o locație frumoasă – la distanță de mers pe jos de plajă, cu un mic bar cu cafea și înghețată și un mic magazin pentru pâine proaspătă sau produse de patiserie dulci dimineața. Există, de asemenea, două restaurante și mai multe plaje puțin mai departe, care sunt accesibile cu mașina dacă nu doriți să mergeți pe jos. Casa este spațioasă, cu o terasă foarte frumoasă, proprietarii sunt amabili și prietenoși. Ljubac este un loc frumos dacă vrei să fii undeva puțin mai liniștit fără prea mulți turiști, dar dacă vrei, există multe alte orașe care merită vizitate pentru suveniruri, vizitarea obiectivelor turistice etc. care sunt la aproximativ 30 de minute cu mașina (Zadar, Nin, Pag) . Dacă nu vizitați în timpul verii fierbinți, există și o mulțime de oportunități pentru drumeții în jurul munților Velebit din apropiere sau a canionului râului Zrmanja. Pentru un magazin mare am găsit Plodine din Posedarje cea mai bună opțiune cu carne proaspătă, brutărie și, în general, mai multe opțiuni din care să alegeți. Cu siguranta as recomanda prietenilor mei

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Veselí nad Moravou, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Barbara, Iulie 2019
O vacanță minunată

Am fost în acest apartament de două ori, am fost întotdeauna foarte mulțumiți. Satul Ljubač este un loc frumos pentru o vacanță, departe de turism, dar nu în afara civilizației, magazinelor și restaurantelor disponibile. Marele avantaj sunt plajele cu nisip cu o intrare foarte treptată în mare, potrivite pentru copiii mici. Apartamentul este foarte bine echipat, curat și spațios. Proprietarii sunt foarte frumoși, de ajutor și de ajutor. Câinele lor Grom este un paznic excelent, nu deranjează, îi plăcea să se joace cu copiii. Recomand apartamentul oricui îi place liniștea, soarele și marea. Mulțumesc foarte mult pentru o vacanță frumoasă, Lidija, poate anul viitor vom veni din nou !!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Lidija Perković Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Barbara listare a fost vizualizat de 39487 ori de la 14.06.2016.