Apartamente NenoRab Lopar - Insule croate

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Bine 3/5
Descriere detaliata

Apartamente complet echipate pentru doi adulți și doi copii. Apartamentele au un dormitor, baie, living si bucatarie si sufragerie. Avem o terasa exterioara acoperita cu baldachin cu banci si gratar si sezlonguri. Fiecare apartament are o terasa separata. Casa cu apartamente este situata la primul rand la mare (10m), pe plaja de nisip cu facilitati pentru copii (leagane, tobogan, barca pirati, hidrobiciclete, volei, polo pe apa, fotbal...). Alege cel mai bun loc de vacanta pentru tine si copiii tai. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Apartamentul se rezerva prin plata unui avans in contul nostru in valoare de 30% din pretul total. Ora de sosire este după ora 14, iar ora de plecare este până la ora 8. Vă rugăm să respectați orele de sosire și de plecare pentru alți oaspeți.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
In cazul imposibilitatii de a ajunge la data programata, avansul nu este rambursabil, dar data poate fi amanata pentru o alta gratuita sau pentru anul urmator, in functie de posibilitatile dumneavoastra.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 50 m
  • Port: 1.5 km
  • Activităţi sportive: 700 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Cu apartamentul nostru oferim o plimbare gratuită cu hidrobicicleta pe care o închiriem pe Paradise Beach.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Neno
Comentarii
Bine 3/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Siófok, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2020
Super vacanță

Ne-a plăcut să fim atât de aproape de plajă, loc linistit. Foarte amabil gazdă de ajutor. A fost perfect cu doi copii mici. Au propriile lor bărci cu pedale.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Gorenjska, Slovenia
Dezastru (1/5) A rămas în A2+2, August 2019
kizt 21

Întrucât deja eram în vacanță aici cu ani în urmă și ne-a plăcut, am decis să revenim și în 2019. Totuși, de data aceasta lucrurile s-au complicat pentru a treia noapte. Anume, dușul a izbucnit în timpul dușului, așa că a fost necesar să schimbați setul cabinei de duș. Când i-am spus acest lucru proprietarului dl. Nenad Rukavina a venit să vadă pagubele. Apoi a început să mă acuze că i-am deteriorat intenționat cada și că este imposibil să izbucnească, în mod normal. Am încercat să-i spun că fac un duș normal, dar el a continuat să mă acuze într-un mod foarte agresiv și asta în fața celor trei copii ai mei mici. Apoi a venit soția sa, care m-a acuzat și că sunt intenționată deteriorat tava de dus. Ca și cum ar fi vina mea că echipamentul este uzat sau. calitate slabă. Eu și soția mea am fost șocați peste relația domnului. Nenad Rukavina și soția sa sau ne-am simțit ca niște oaspeți nedoriti, așa că am decis să mergem acasă devreme după 4 zile, în ciuda plății timp de 10 zile. Înainte de a ne întoarce acasă, el a amenințat că mă va da în judecată și va plăti daunele într-un fel sau altul. Dacă nu aș fi experimentat acest lucru pe propria piele, nu aș fi crezut că este posibil.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspuns

Bună ziua, nu furnizați informații false despre noi pentru a justifica pagubele aduse apartamentului. Un duș atunci când este vizibil rupt de forță, nu atunci când faceți duș, deoarece oricine înțelege compoziția unei tăvi de duș știe că nu poate fi spart în alt mod, mai ales nu atunci când a fost pus unul nou în urmă cu 3 ani. O mulțime de chiriași iau o plată în avans înainte de a intra în apartament, care nu este returnată dacă se face vreo pagubă, în caz contrar, se returnează plata. Ați trimis cu înțelepciune un e-mail care, atunci când „s-a rupt” în loc să-i spuneți proprietarului și ne-ați tratat arogant ca și cum am fi vina pentru ceea ce s-a întâmplat. Până la urmă abia ne-ai lăsat în apartamentul nostru să vedem pagubele făcute pentru că nu avem voie să intrăm în el ?! După explicația noastră potrivit căreia atunci când nu s-a putut sparge în timpul dușului, ceea ce este clar pentru noi și că unul nou ar trebui să aștepte, deoarece nu toate dimensiunile sunt disponibile imediat la noi, încă ați vorbit cu arogantă și ne-ați atacat în propria casă în loc să vă cereți scuze pentru pagubă. tu ai făcut pentru o taxă la fel. Nu știu cum te-ai gândit să faci duș fără cadă încă 6 zile până când a sosit ?! Dacă nu am fi chiriași corecți și corecți, ei nu ar veni la noi pentru al treilea an și alți invitați nu s-ar întoarce. Vă rugăm, a doua oară când comentați, menționați numai faptele adevărate, deoarece EVENIMENTUL poate fi, de asemenea, confirmat de către oaspeții care au stat în altă unitate. Mulțumesc

Nenad Rukavina Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Neno listare a fost vizualizat de 62390 ori de la 24.06.2014.