Apartamente TommyRab Lopar - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rab Lopar și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele Tommy oferă cazare confortabilă la 100 m de plajele cu nisip din Mel și Leščur, în Lopar, pe insula Rab. Oferim cazare în două apartamente de 100m2 cu 4 plus 4 paturi, situate la primul etaj cu o terasă mare cu vedere la mare și 45m2 cu 4 plus 1 paturi la parter. Apartamentele au fost renovate în 2018. Ambele apartamente au bucătării echipate cu zonă de luat masa, două dormitoare, baie (WC / duș) și terase cu vedere parțială la mare, aer condiționat, TV prin satelit, internet Acestea sunt situate într-o casă de familie situată în primul rând la mare și plajă cu nisip. În apropierea casei se află Paradise Beach (San Marino), Gypsy Beach, Sahara, Stolac și altele. Cazarea este potrivită pentru o vacanță de familie în Lopar sau pentru o vacanță în grup mic.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în avans în cuantum de 30% prin contul giro sau în valută a Zagrebačka banka, restul înainte de sosire sau prin aranjament. Ramburs posibil în caz de anulare. Ora de plecare: până la ora 10:00 Ora de sosire: de la 14:00 Animalele de companie sunt binevenite în această facilitate, loc de parcare este oferit. . Vă dorim o întâmpinare călduroasă și o ședere plăcută în Apartamente Tommy, Lopar, insula Rab
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Lopar are o ofertă gastronomică extrem de bogată în aproximativ cincizeci de restaurante, taverne, hanuri, pizzerii, unde se oferă o serie de pește, carne și specialități vegetariene. De asemenea, vă recomandăm să folosiți bărcile de taxi și să vizitați Goli Otok, unde se află fosta închisoare croată Alcatraz, insulele Krk și Pag și lacurile Plitvice mai îndepărtate, care sunt o adevărată ademenire pentru excursioniști.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tommy
Tea i Tomislav Njegač Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Tommy listare a fost vizualizat de 47694 ori de la 18.05.2016.