Apartament ALDIMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul este situat intr-o zona linistita a orasului, la doar 5 minute de centru si la 2 minute de mers pe jos de plaja. In fata blocului se afla o terasa care ofera oaspetilor nostri o odihna si relaxare placuta. În fața apartamentului există un loc de parcare pentru oaspeții în apartamentul nostru.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de autobuz: 700 m
  • Gară: 60 km
  • Aeroport: 75 km
  • Port: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Pentru siguranța oaspeților noștri și având în vedere situația excepțională legată de Covid 19, luăm pauze între schimburi pentru a curăța și dezinfecta apartamentul.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament ALDI
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Novi Sad, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2023
Casa gospodarului

In primul rand as dori sa laud curatenia si ordinea apartamentului cu 5* Se afla intr-un loc extrem de linistit si linistit, cu o curte "ascunsa" si terasa plina de flori si verdeata. Distanta de la plaja este de 50m. Parcare asigurata pentru masini. Totul este la indemana ta... locatie excelenta! Am fost intampinati cu un cadou de bun venit cand am ajuns in apartament si la plecare. Felicitari gazdelor amabile... Fiind cineva care se află în vacanță în Makarska de 17 ani, pot spune fără îndoială că acesta este CEL MAI BUN apartament de până acum!!!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Bakić, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2023
O vacanță de vis

Toți viitorii călători și oaspeți, credeți că nu veți greși dacă vă decideți pentru un apartament ALDI. Serviciul gazdei este la același nivel cu numărul de stele pe care l-am acordat, un pur cinci. Apartamentul este curat si ordonat, dotat cu tot ce ai nevoie, as dori sa subliniez: un frigider mare cu mai multe congelatoare, masina de spalat vase, fier de calcat, televizor, aer conditionat si parcare. Gazdele au fost primele care ne-au întâmpinat și ne-au trimis cu un cadou (nu este relevant pentru rating, dar este cu siguranță o surpriză plăcută). Nu am folosit mașina deloc în timpul șederii noastre în Makarska, plaja „de peste drum” cu mare caldă, turcoaz, toate facilitățile în apropiere, pentru copii... adulți... de-a lungul lungii promenade de lângă mare. Ar putea enumera toate plusurile pentru o lungă perioadă de timp, nu există minusuri. Vino, vezi, experimentează și bucură-te de o vacanță fără griji! Salutări din Slavonia!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Łódź, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iunie 2023
RBI Ch.

Cel mai amabil proprietar, am fost intampinati si intampinati cu cadouri. Apartamentul atmosferic, plin de culoare, cu o grădină fermecătoare are tot ce ai nevoie și ceea ce este important pentru mine este curatul. Vin pisoi drăguți în vizită 2 minute pana la plaja. Până la cel mai apropiat magazin la 200 m. Spre centru cu o plimbare de 10-15 minute. Il recomand cu constiinta curata!!!

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Diana Ravlić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Spaniolă, Cehă, Slovaca, Slovenă, Poloneză, Rusă,
Apartament ALDI listare a fost vizualizat de 30511 ori de la 10.02.2019.