Apartament MariposaMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

La etajul 4 (cel mai înalt) al unei clădiri nou construite cu lift într-un cartier liniștit de familie există un apartament recent renovat orientat spre sud, de 83 m2, cu o cameră de zi mare și bucătărie completă (frigider, congelator, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, cuptor , aragaz), 3 dormitoare dintre care 2 sunt cu un pat dublu (160x200) iar al treilea este cu un pat de o persoană (90x200) și o canapea care poate servi drept pat suplimentar, și există un alt televizor și PlayStation 4 deoarece această cameră este conceput ca un living suplimentar. Fiecare cameră are aer condiționat (4 în total). Apartamentul are 2 băi cu dușuri, mașină de spălat / uscător, fier de călcat, uscător de păr, seif. Lenjeria de pat și prosoapele din satin de bumbac sunt furnizate. Pe balconul spațios de 13 m² există o masă suplimentară pentru 6 persoane și un fotoliu suspendat pentru a vă bucura de vederea la mare și la insulele Brac și Hvar. Există 2 locuri de parcare: 1 în fața clădirii și 1 în garajul clădirii. Totul în apartament este nou, de înaltă calitate și ales cu grijă pentru confortul maxim al oaspeților noștri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans se achită în sumă de 2 nopți în contul bancar. Plata pentru restul sejurului la sosire. La primirea plății în avans, vă trimitem o confirmare a rezervării (voucher). Ora sosirii la apartament este începând cu ora 14:00, iar plecarea până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 300 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 900 m
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 700 m
  • Aeroport: 75 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mariposa
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Makarska, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A5+1, August 2021
Idilă

Recomand absolut. Apartamentul este bine echipat, curat și ordonat, modern, aer condiționat în fiecare cameră, toate identice cu cele din imagini. Proprietarul este extrem de amabil și simpatic, au văzut-o și au auzit-o o singură dată când a venit să schimbe așternutul. Vederea de la balcon este frumoasă. 2 locuri de parcare, magazin la doar câțiva metri distanță. Cu siguranță mă voi întoarce de câteva ori.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ivana Pavlinović Bajlo Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Mariposa listare a fost vizualizat de 13137 ori de la 07.01.2021.