Apartamente AnkaIrmaMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 492 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Makarska și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentele Ankairma sunt situate într-o casă de familie la etajul doi și includ apartamentele Orchid, Orange și Egipt și camera Allo, allo. Toate apartamentele și camerele au aer condiționat și internet wireless. Parcarea este situată pe o zonă publică mare la 100 de metri de casă unde parcarea este gratuită. Apartamentele sunt situate în partea din Makarska care este aproape de centru și vă permite să utilizați și să vă bucurați de toate facilitățile oferite de oraș. La doar zece minute de mers pe jos până în centru oferă o varietate de oportunități, cum ar fi vizitarea obiectivelor turistice prin vizitarea moștenirii monumentale din secolele XV și XVIII, vizitarea Muzeului Malacologic, Muzeul Orașului și Observatorul Orașului. Locația este favorabilă și pentru motivul că permite oaspeților o noapte liniștită, iar celor cărora le place o viață de noapte activă oferă posibilitatea unei vieți de noapte de calitate.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- În timpul sejurului mai lung, lenjeria de pat este schimbată la fiecare 7 zile, iar prosoapele sunt schimbate mai des dacă este necesar. - Chiria zilnica, taxa turistica, lenjerie de pat, prosoape, bucatarie utilata cu ustensilele si accesoriile necesare, consumul de apa, curent si gaz, aer conditionat si internet wireless sunt incluse in pretul amenajarii. - Plata în avans este de 30% din prețul total al aranjamentului. Plata în avans se face prin plata banilor într-un cont bancar. Restul până la prețul integral al aranjamentului convenit se plătește la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
1. În cazul primirii notificării de anulare de către oaspete, proprietarul aplică regula: - În cazul în care oaspetele anulează rezervarea în termen de 7 zile de la plata avansului (cel mai târziu cu 2 luni înainte de sejur), oaspetele este rambursat. avans de 95%. - În cazul în care oaspetele își anulează rezervarea cu cel puțin 2 luni înainte de începerea sejurului, oaspetelui i se restituie 85% din avansul. În cazul în care oaspetele anulează rezervarea cu 2 luni înainte de începerea sejurului, proprietarul unității de cazare nu este obligat să restituie avansul. 2. Dacă oaspetele nu se prezintă la timp, acesta pierde dreptul la cazare și la rambursarea avansului până la sfârșitul primei zile de ședere (sau nu informează proprietarul despre întârzierea sa). Oaspetele poate găsi un utilizator înlocuitor pentru aceeași rezervare și trebuie să informeze proprietarul din timp. 3. Dacă oaspetele părăsește unitatea de cazare înainte de termenul convenit, proprietarul reține întreaga sumă percepută. 4. Dacă oaspetele dorește să anuleze cazarea rezervată, aceasta trebuie făcută prin e-mail.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 1.3 km
  • Staţie de autobuz: 700 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Cafenele, restaurante, baruri, discoteci, terase de dans sunt la doar zece minute de mers pe jos de cazare. Portul orașului oferă numeroase excursii cu barca către insulele Hvar și Brac, printre altele. Pentru cei care se bucură de natură în imediata apropiere (doar o jumătate de oră de mers pe jos sau 5 minute cu mașina) există o grădină botanică în Kotišina. La doi kilometri de Makarska, la intrarea vestică în oraș se află sanctuarul Vepric, în timp ce parcul natural Biokovo este situat la 5 km de oraș spre est. In apropierea unitatii de cazare sunt multe plaje la care se poate ajunge pe jos (10-15 minute de mers pe jos).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente AnkaIrma
Iva Carević Peković Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sunt o persoană sociabilă. Îmi place să cunosc oameni noi și să fac tot ce pot pentru a-i face să se simtă confortabil în apartamentele noastre. Încerc întotdeauna să ofer invitatului toate informațiile necesare.

Apartamente AnkaIrma listare a fost vizualizat de 41611 ori de la 04.07.2016.