Apartamente BatinovićMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Makarska și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Calendarul de rezervari este exact si la zi, asa ca puteti vedea liber daca vi se potriveste disponibilitatea programarilor!! Apartamentele sunt situate într-o casă familială în centrul orașului Makarska. Distanța până la toate facilitățile importante este de doar 5-15 minute de mers pe jos. Desi casa este in centrul orasului, pozitia ei asigura linistea si intimitatea necesare unei vacante. Casa are o curte mare si o parcare proprie, imprejmuita, cu multa verdeata. De pe toate terasele vă puteți bucura de o vedere frumoasă la mare și muntele Biokovo. Distanța până la cel mai apropiat magazin bine echipat este de 200 m. Posibilitatea folosirii unui gratar exterior pe lemne.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata este posibilă în avans în cont sau după cazarea în apartament la sosire. Plata în avans este de 40% din suma totală. Plata sumei rămase se face la sosire și cazare în apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 700 m
  • Gară: 60 km
  • Aeroport: 70 km
  • Port: 1.3 km
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Disco club: 800 m
  • Casino: 500 m
  • Parcul Național: 90 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură de bun venit și fructe pentru răcoare după călătorie incluse în preț. Posibilitatea medierii gratuite la închirierea unei ambarcațiuni, organizarea de excursii, transportul de la și către aeroport și alte solicitări ale oaspeților. Toate măsurile prescrise de protecție împotriva COVID-19 sunt efectuate în cazare, iar gazdele sunt vaccinate împotriva COVID-19.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Batinović
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Srebrenik, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Batinović, Iunie 2018
perfect

Am rămas aici tot timpul, cazările și gazdele sunt amabile și foarte atente față de oaspeți, toate laude.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Dol pri Ljubljani, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Batinović, August 2018
Vedere minunată și frumoasă!

Am petrecut vacanța în apartament pentru 4 + 1 persoane, iar apartamentul a fost mai mult decât excelent. Totul a fost foarte bine decorat și frumos mobilat. Camera a fost pentru 4 persoane mai mult decât suficient. Apartamentul are, de asemenea, o parcare privată mare. Cea mai frumoasă a fost o priveliște minunată a portului și a mării, deoarece apartamentul se află pe un deal mic. Centrul orașului a fost la 3 minute de mers pe jos și la mai puțin de 10 minute de plaja orașului. Zona înconjurătoare este liniștită, iar în centru există numeroase baruri și cafenele. Magazinele și piața sunt foarte aproape de apartament. Am avut lucruri minunate și noi toți recomandăm aceste apartamente.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Becej, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Batinović, August 2018
Rămâi în apartament

Am rămas 10 nopți în apartamentul frumos 4 + 1. Totul este frumos decorat și, cel mai important, totul este curat. Cei mai mulți dintre noi ne-au plăcut pe terasa uriașă unde puteți lua cafea și puteți privi apusul și frumoasa mare. Toate laudele pentru gazdă! Toată lumea este foarte bună. Încă o dată, vă mulțumim pentru gratarul gustos pe care l-ați salvat la cină! Vă mulțumim pentru tot, și sperăm să vă vedem anul viitor! Vă urez bun venit! Familia Nadj

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Jakov Batinović Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Bine ai venit!

Apartamente Batinović listare a fost vizualizat de 46676 ori de la 05.02.2015.