Apartamente RosoMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamente complet echipate în centru, lângă plaja principală din Makarska. Aplicația 2+2 (plajă, centru) la Kralja Zvonimir 3a, Makarska este situată lângă toate facilitățile importante din oraș. Aplicația 2+2 este situată la primul etaj al unei clădiri care are interfon și ușă jalugă de securitate. Oaspeții acestui apartament au dreptul de a parca în fața apartamentului, pe care îl punem la dispoziție oaspeților noștri în așa fel încât să îmi parchez vehiculul până la sosirea dumneavoastră și apoi să vă dau locul meu. In acest fel, esti sigur ca vei avea parcare gratuita langa apartamentul in care te cazezi. Parcarea, precum si alte beneficii (taxa de locuit, wi-fi gratuit, folosirea aerului conditionat, schimb de prosoape, . . . ) sunt incluse in pretul sejurului unei nopti. Profita de preturi avantajoase in extrasezon si permite-ti vacanta pe care ti-ai dorit-o intotdeauna. Vă mulțumim că ați ales acest apartament. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Modalitate de plata: plata in avans de 25 pana la 30% in cont, restul in numerar la sosirea in apartament. Stați până la 5 nopți, 50% în avans, achitați soldul în cont, restul în numerar la sosirea în apartament. Pretul unui sejur de pana la 4 nopti este majorat cu 30%. În cazul în care oaspetele plătește un avans și dorește să anuleze rezervarea cu 120 de zile înainte de sosire, returnăm 50% din avansul primit, după aceea nu returnăm avansul. În cazul în care locatorul dorește să anuleze rezervarea, și dacă are un motiv întemeiat pentru a face acest lucru, este obligat să informeze oaspete despre aceasta, iar în termen de 3 zile de la data notificării să restituie întreaga sumă a plății avansului. Sosire la apartament după ora 14.00. Plecare din apartament până la ora 10. Dacă doriți să intrați mai devreme în apartament sau să stați mai mult decât ora programată de sosire sau de plecare, și există posibilitatea, este necesară o plată suplimentară (20 euro pe oră). Există o posibilitate de acord pentru toate cele de mai sus.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În cazul în care oaspetele plătește un avans și dorește să anuleze rezervarea cu 120 de zile înainte de sosire, returnăm 50% din avansul primit, după aceea nu returnăm avansul. În cazul în care locatorul dorește să anuleze rezervarea, și dacă are un motiv întemeiat pentru a face acest lucru, este obligat să informeze oaspetele despre aceasta, iar în termen de 5 zile lucrătoare de la data notificării să restituie întreaga sumă a plății în avans. .
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 80 m
  • Banca: 70 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Aeroport: 70 km
  • Port: 80 m
  • Disco club: 100 m
  • Casino: 40 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Cu excursii organizate cu barca, puteți vizita insulele Hvar, Brač, Korčula, puteți face rafting pe râul Cetina (45 de minute cu mașina) sau la frumosul munte Biokovo (30 de minute cu mașina), care poate fi văzut din oraș. . La 5 km mai departe, puteți cunoaște turismul rural cu specialități locale (Veliko brdo, Gornje Tučepi, Makar, . . ) și puteți recrea plimbarea în natură. Pe plajă, există posibilitatea de a închiria hidrobiciclete, biciclete, bărci cu motor și bărci, puteți avea recreere pe terenurile de tenis și facilitățile de jet-ski de pe plajă. Locul este înconjurat de numeroase plaje și golfuri retrase, iar după înot te poți relaxa și împrospăta în facilitățile de catering chiar lângă mare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Roso
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zlata Roso
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sunt implicat în turismul de familie de mulți ani. Scopul nostru este să vă facem șederea plăcută și specială, astfel încât să ne recomandați prietenilor dvs. Vrem ca vocea ta să fie promovarea noastră. Bine ati venit!

Apartamente Roso listare a fost vizualizat de 88149 ori de la 05.04.2014.