Apartamente SaniMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Sani sunt complet și modern echipate. Dormitoarele sunt duble, cu paturi duble și băi. Suntem bucuroși să adăpostim o familie mai mare sau un grup de prieteni care se vor bucura de prima cafea pe terasă sau cu un pahar de vin la apusul soarelui. În grădină există un grătar cu mobilier de grădină. Restaurantele și plajele se află la 3 până la 10 minute de mers pe jos de proprietate și există diverse facilități turistice, un parc pentru copii, restaurante, discoteci, un centru sportiv. Dacă acest lucru nu este suficient, puteți vizita insulele noastre unice pe ambarcațiuni de excursie în fiecare zi sau Grădina Botanică din Munții Biokovo, care se ridică deasupra orașului. Gazdele sunt buni și profesioniști, gata să fie la dispoziția dumneavoastră oricând.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
O plată în avans de cel puțin 100 de euro se plătește la rezervarea cazării prin bancă sau prin comandă poștală. Este timpul să intrați în apartamente după 13 ore și să ieșiți până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 600 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Gară: 65 km
  • Aeroport: 85 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 400 m
  • Casino: 600 m
  • Parcul Național: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Gazdele amabil vor fi bucuroși să vă urez bun venit la sosire. De asemenea, putem organiza excursii cu barca la un preț mai mic decât piața. Dacă veniți cu avionul, vă putem aranja să veniți alături de noi. Potrivit pentru entuziaștii sportivi, cicliștii, excursioniștii ... În imediata vecinătate a muntelui Biokovo vă veți bucura și vă veți bucura de priveliști minunate ale mării și ale insulelor, permițând traseelor ​​dvs. să faceți drumeții sau ciclism.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sani
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Gatineau, Canada
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Iunie 2023
Cazare foarte recomandata!

Am călătorit pe coasta adriaticii fără rezerve și am decis să stau câteva zile în Makarska. Am fost incredibil de norocos că, bătând din ușă în ușă la clădirile cu semnul „camere”, am dat întâmplător de minunatii cupluri Sani și Damir Begovic (Ul. Petorice Alačevića 40, Makarska). La doar o scurtă plimbare de portul de agrement. , plaja, restaurante... Aveau o cameră disponibilă pentru 4 nopți. Camera cu pat king size, baie, balcon... Pozele nu-i fac dreptate. În realitate este și mai frumos. Echipat mai bine și mai curat decât multe hoteluri și resorturi de 4 și 5 stele în care am stat în întreaga lume. Sani mi-a arătat unitățile mai mari, potrivite pentru mai mulți oameni și familii. Echipat cu mașină de spălat, uscător, chicinetă și cameră de familie frumoasă. Îmi place să văd locuri noi și rareori mă întorc acolo unde am fost deja, dar Makarska și împrejurimile merită o călătorie dus-întors, iar cazarea la Sani este cireșă pe deasupra. Mulțumesc Sani și Damir pentru ospitalitate și amabilitate, am avut un sejur minunat. L-as recomanda oricui cauta camera/apartament fara mese incluse. Cu sinceritate Dragica

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc mult

Dragica Dragica, va multumim pentru recomandare si va multumim pentru ca ne-ati recunoscut dorinta si efortul de a ne multumi oaspetii prin renovarea si investitia in noi facilitati. Cuvintele tale amabile înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Ne bucurăm că te-ai simțit bine-venit și confortabil cu noi. Ar fi o onoare pentru tine să ne vizitezi din nou. Salutări! Însorit

BRATISLAVA, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Sani, Iulie 2018
Mulțumesc foarte mult

De la cazare am fost complet mulțumiți, camere frumoase, aer condiționat, curățenie în fiecare cameră și TV. O bucătărie comună mare, complet echipată. Am fost super șezând pe terasa mare. Ambele apartamente și proprietari sunt 100% satisfăcuți. În cele din urmă, un dar pe care nu ne-am așteptat deloc. Vă mulțumesc foarte mult!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc!

Dragi oaspeți, vă mulțumim pentru cuvintele frumoase și multe felicitări din Makarska! Sani

Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6, August 2017
Mulțumesc foarte mult

Vă mulțumim foarte mult pentru un sejur frumos, Suntem fericiți și vom recomanda cu siguranță apartamente prietenilor dvs. Salutări din Polonia:)

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vă mulțumim!

Suntem încântați că am fost frumos cu noi și pe care vrem să recomanda prietenilor! Din inimă vă mulțumesc! Sani

Afișați toate recenziile
Sani Begović Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Sani listare a fost vizualizat de 58091 ori de la 05.02.2014.