Apartament ArtyLošinj Mali Lošinj - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul complet utilat Arty, catalogat cu 4 stele, este destinat exclusiv cazarii a 2 persoane. Este o facilitate separata langa casa in care locuiesc gazdele. Este situat intr-o zona linistita langa mai multe plaje si este ideal pentru vacanta. Se afla la doar cateva minute distanta de cele mai apropiate plaje, iar putin mai departe sunt cateva plaje mai frumoase. Este posibil să aduceți un animal de companie în apartament la un cost suplimentar de 10 euro. O băutură de bun venit este inclusă în preț. Pe langa bucataria utilata, sufragerie, dormitor si baie, apartamentul dispune si de parcare proprie, loc pentru biciclete, gratar numai pentru oaspeti, internet WI-FI gratuit, aer conditionat, incalzire, TV, antena parabolica, ... În bucătărie, fiecare oaspete primește: burete și detergent nou pentru spălarea vaselor, prosoape de bucătărie, . .In bucatarie mai sunt: prajitor de paine, aparat de cafea, ceainic, mixer,... Va dorim un bun venit si o vacanta placuta in apartamentul nostru! În https://iqmdestination.com/listing/apartman-arty/ http://www.kvarnerfamily.hr/katalog_zoo

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vă rugăm să rezervați apartamentul de sâmbătă până sâmbătă sau de duminică până duminică. Ora ideală de sosire în apartament ar trebui să fie după ora 14.00, iar ora de plecare ar trebui să fie înainte de ora 10.00. Daca ajungi mai devreme, iti poti lasa lucrurile pana se face curatenie in apartament! Valoarea avansului este de 50 - 100 euro.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Avansul se rambursează integral, în cazul în care oaspetele anulează rezervarea, la cel puțin 15 zile de la data rezervării.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 8 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 90 m
  • Doctor: 8 km
  • Farmacie: 8 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 8 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Aeroport: 4 km
  • Port: 7 km
  • Activităţi sportive: 8 km
  • Casino: 8 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O băutură de bun venit este inclusă în preț. În cadrul apartamentului, este posibil să închiriezi 2 caiace monoloc pentru a conduce de-a lungul frumoasei coaste sau poți vizita insulele din jur la un preț bun. Caiacele se pot duce cu cărucioarele corespunzătoare de la cazare până la mal. Odată cu închirierea caiacelor, puteți obține și genți impermeabile pentru haine sau alimente și protecție pentru telefoanele mobile.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Arty
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2023
Vacanță anuală în casa de flori Arty

Stimata doamna Marina, a trecut aproape o lună de la sfârșitul vacanței noastre anuale în oaza florală și verde a apartamentului „Arty”. După ce am adunat impresiile și am comparat miniaturile șederii noastre, am ajuns unanim la concluzia că a fost o vacanță anuală plină de plăcere, satisfacție și relaxare. Bineînțeles, la acest lucru a contribuit cazarea excelentă în apartamentul tău plin de detalii neobișnuite în care este încorporat talentul tău artistic; echipamentul său cu toate dotările necesare; mediul apartamentului cu culoarea florilor și miros de verdeață mediteraneană; apropierea de plajă - coborâre în „mai multe sărituri” și arborele său de conifere vechi de un secol care creează o umbră plăcută; accesul la mare și curățenia ei. Cadoul autorului tău, o păpușă umplută cu levănțică, ne adorm în fiecare noapte cu parfumul ei îmbătător și ne amintește de zilele vacanței noastre anuale...... Mulțumesc din nou pentru cadouri și ospitalitate. Salutări de la Osijek, domnule Mirko, Lovra și Matej. Vlasta și Darko

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vacanta anuala 2023

Dragi Vlasta și Darko, Vă mulțumim pentru cuvintele minunate de laudă și ne bucurăm că ați avut o ședere atât de plăcută la noi! Așteptăm cu nerăbdare noua întâlnire și vă transmitem cele mai bune salutări de la Artator!

Zagreb-Dubrava, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Octombrie 2022
Revin!

Apartamentul este foarte curat, frumos decorat si bine echipat, inconjurat de flori si verdeata variata in gradina si in imprejurimi. Gazdele sunt foarte prietenoase si primitoare. Numeroase plaje și promenade pot fi găsite în toate direcțiile. Animalele de companie sunt binevenite și sunt foarte mulțumite de condiții. Mediu extrem de calm și pozitiv, ideal pentru odihnă și distracție reală.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartament Arty

Stimata doamna Biserka, va multumim pentru comentariul dumneavoastra minunat si ne bucuram ca v-a placut, v-ati odihnit si ati fost multumiti de sejurul dumneavoastra alaturi de noi! Aștept cu nerăbdare să te reîntâlnesc! Salutari!

Hrastnik, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iulie 2019
Artatore

Aici partenerul meu și cu mine am fost în vacanță vara trecută și a fost mai mult decât perfect! Apartamentul este frumos decorat, curat, bine întreținut și conține toate lucrurile de care aveți nevoie în vacanță (pliante, toate ustensilele de bucătărie, grătar, geluri de duș etc.) La sosire, sunteți întâmpinați de mai mult decât prietenul lor cățeluș Azka, care vă întâmpină în fiecare zi . De asemenea, proprietarii sunt prietenoși, în special doamna Marina, care vi se potrivește cât mai puțin și vă surprinde cu puțină atenție. Plaja se află la doar câțiva pași, precum și un magazin care servește pâine caldă și proaspătă și croissantele în fiecare dimineață. Dar am folosit plajele din apropiere, precum și toate celelalte, un pic mai îndepărtate și retrase plaje, spre care am condus sau am mers pe jos. Vacanța am rămas într-o amintire foarte dragă și vom vorbi în continuare. Recomand!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartament Arty

Dragă Rosana, multumesc mult pentru parerea pozitiva si draguta despre apartamentul nostru. Mă bucur că a fost atât de drăguț și te-a făcut confortabil cu noi. Încă o dată, mulțumesc foarte mult și cele mai bune salutări!

Marina Kajkara Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ai venit! Vă dorim o ședere liniștită și plăcută în casa noastră și frumosul sat Artatore!

Apartament Arty listare a fost vizualizat de 50515 ori de la 13.09.2017.