Apartamente GlovaLošinj Mali Lošinj - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Ne sunt situate în zona Polyana, la 100 de metri de mare și la 1 km de oraș. Strada este foarte linistita si are rareori orice tip de trafic. Va oferim 3 apartamente complet echipate pentru până la 4 persoane, fiecare cu o intrare separată, cu aer condiționat, acces gratuit la internet, TV prin satelit, terasa mare cu vedere la mare și parcare direct în fața casei. Mai jos casa este o plajă, parțial cu pietriș, parțial din beton, fără umbră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării se achită plata în avans în valoare de 100 de euro, în timp ce soldul se plătește la sosirea la unitate. Check-in este de la ora 14:00 și check-out până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Staţie de gaz: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Glova
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Skopje, Republica Macedonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Grozav

Locația este într-o zonă liniștită din Mali Lošinj. Pentru familia noastră, a fost minunat să ne trezim și să bem cafeaua de dimineață cu o priveliște frumoasă de pe o terasă foarte mare. Interiorul apartamentului este foarte spatios, curat si are tot ce ne trebuia. Există o mulțime de flori și copaci în jurul clădirii. O mică plajă de pe promenadă este la doar câteva minute de mers pe jos. Împrejurimi... Marea este limpede ca cristalul peste tot. Am vizitat multe locuri frumoase, dar cine știe la câte nu am ajuns. Pentru cei cărora le place să facă drumeții sau să meargă cu bicicleta, în apropiere există kilometri de trasee de drumeții și ciclism.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Eldin Glova Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Glova listare a fost vizualizat de 69206 ori de la 10.02.2016.