Apartamente AnnaLošinj Mali Lošinj - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vă dorim o primire călduroasă și o vacanță plăcută în casa noastră Anna. Este o veche casa de capitan situata intr-o zona linistita a orasului, nu departe de centru. Este inconjurata de curte si verdeata. 100 m de mare, 500 m de centrul orasului si 600 m de cea mai apropiata plaja. Are doua apartamente. Aplicația Anna 1 este situată la al doilea, iar Anna 2 este situată la etajul trei al casei. Ambele apartamente au vedere la mare și la port, fiecare cu o suprafață de 70 m2 (două dormitoare cu paturi duble, baie, living cu sufragerie și bucătărie). Apartamentele sunt complet utilate (ustensile pentru mâncare și gătit, prosoape, lenjerie de pat, televizor, WIFI, mașină de spălat, frigider cu uscător de păr, aer condiționat). În lunile de iarnă, apartamentele sunt încălzite prin centrală termică în toate camerele. Cel mai apropiat acces cu mașina la casă este la 100 de metri. Trebuie să mergi mai departe pe jos. Apartamentele au locuri de parcare rezervate langa drumul principal, la 250 m de casa. Posibilitatea de a inchiria acostare la Nadir Yacht la 250m de casa.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Fiecare apartament este înregistrat pentru 4 persoane. Nu există paturi suplimentare. La efectuarea unei rezervari se achita un avans in valoare de 100 euro in contul de giro al chiriasului. În caz de neprezentare, avansul nu se returnează. Restul sumei pentru cazarea rezervata se achita in ziua sosirii la cazare in contul de giro al chiriasului sau in numerar (in functie de dorintele oaspetelui). In cazul plecarii anticipate de la data rezervata, nu exista rambursare, se achita intreaga suma aferenta datei rezervate. Curățenie finală o singură dată 35 euro. Sosire de la 14:00, plecare până la ora 10:00. (posibilă sosire mai devreme când apartamentul este pregătit pentru următorul oaspete). Posibilitatea de a lăsa bagajele după părăsirea unității de cazare dacă oaspetele are o plecare ulterioară de pe insulă, de exemplu cu barca, catamaran, autobuz etc. Utilizarea oricărui fel de grătar/grătar este strict interzisă din motive de siguranță. Pătuț și hrănitor pentru copii, la cerere, gratuit. Din păcate, nu acceptăm animale de companie.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Nu există rambursări pentru rezervările anulate.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 700 m
  • Staţie de autobuz: 400 m
  • Aeroport: 7 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Casino: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Alături de închirierea locuințelor, oferim oaspeților o băutură de bun venit, informații și recomandări pentru sejururi și excursii.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Anna
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2021
Cazare minunată!

Apartament foarte frumos echipat, curat și ordonat. Camerele sunt spațioase și decorate frumos, baia este mare și complet echipată. De asemenea, în bucătărie nu lipsește nimic de care ai putea avea nevoie în pregătirea mâncării, iar terasa oferă o vedere perfectă a golfului, a orașului și a albastrului mării! Ne bucurăm!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Anna, Iulie 2017
Pentru fiecare recomandare

Vă mulțumim pentru ospitalitate, distracție și tot ce ne-ai dat. Vom reveni!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Stimati Misak

Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Ești drag și dulce obitelj.Bilo a fost o plăcere să vă cunosc și să fie gazda ta. Timpul petrecut cu tine, a fost minunat. Întotdeauna sunt binevenite noi.

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Anna, Iunie 2017
Vă recomandăm această cazare

Absolut toate bune! Apartament frumos, curat și funcțional, ospitalitate, locație bună.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragi perechi

Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Ne bucuram ca ai sta în casa noastră a fost frumos și plăcut. A fost o plăcere să te și bitelj ta întâlni. Întotdeauna sunteți bineveniți să ne contactați.

Ana Grubješić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Așteptăm cu nerăbdare să vedem și alegerea noastră de cazare. Vom face tot ce putem pentru a vă oferi o ședere plăcută în casa noastră.

Apartamente Anna listare a fost vizualizat de 51533 ori de la 11.06.2016.