Apartamente VukelićKrk Malinska - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 16 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Două apartamente bine echipate și decorate la parterul unei case într-o zonă liniștită din Malinska, cu parcare semi-acoperită securizată, terase acoperite cu vedere la mare, grădină amenajată cu vegetație mediteraneană, grătar în curte. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, TV LCD SAT, internet Wi-Fi. Bucatarii echipate - cuptor cu microunde, aparat de cafea cu filtru, toaster, masina de spalat vase.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata - numerar sau transfer bancar. O plată în avans este obligatorie ca confirmare a rezervării în valoare de 30% din prețul total al sejurului, iar suma rămasă se achită în numerar imediat la sosirea în apartament. La cerere, trimitem o confirmare scrisă a rezervării. Intrarea în apartamente se face începând cu ora 14:00. Ieșirea din apartament se face până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anularea rezervarii apartamentului este posibila cu pana la 30 de zile inainte de sosire fara taxa sau plata, iar in cazul anularii rezervarii in termen de 30 de zile, avansul nu se restituie.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 1 km
  • Parcul Național: 100 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O băutură de bun venit este inclusă în preț. Animale de companie la cerere. Pentru oaspeții care doresc să evadeze din agitația orașului, oferim o experiență liniștitoare și relaxantă în apartamentele noastre și suntem disponibili pentru a alege restaurante, excursii cu barca, divertisment, tururi ale frumuseții naturale a insulei Krk și împrejurimile sale și vizite la obiective culturale. Ne ocupăm de curățenie, dezinfecție, oferim un loc sigur de cazare. Cea mai apropiată plajă este la 100 m de apartament. In apropierea apartamentului sunt centre comerciale, oficii postale, banci, restaurante, farmacii. Malinska este un oraș de coastă frumos, îmbogățit cu promenade, piste de biciclete marcate, îmbogățit cu conținuturi culturale. Plaje frumoase cu facilități de catering foarte bune se întind în tot orașul. Este, de asemenea, o destinație populară de weekend datorită conexiunii bune cu continentul.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vukelić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 16 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sv.nedelja, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2023
Laudă

Mulțumim gazdelor pentru amabilitate și căldură din toate punctele de vedere. Oameni minunați, felicitări.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Jesenice, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iunie 2023
App.Vukelić Malinska, Mate Balote 1 Krk

Excelent!!! Eu și soțul meu am fost de mai multe ori și nu avem comentarii...gazda este prietenoasă, utilă și comunicativă. Destinație de top. Vom veni din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
salut

Bună, dragă Silva. Vă mulțumim pentru comentariul frumos și bineînțeles, vă așteptăm să ne vizitați din nou!

Samobor, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Mai 2023
Laudă

Apartament frumos garsoniera, curat si ordonat, foarte frumos amenajat si dotat cu tot ce ai nevoie. Terasa este spatioasa, acoperita, cu vedere superba la mare si apusuri. Plaja este in apropiere, la cateva minute de mers pe jos, iar pe plaja este un bar frumos cu cafea excelenta si alte oferte. O vacanta extrem de frumoasa si placuta alaturi de minunatii gazde doamna Vlatka si domnul Damir. Ne vom întoarce cu siguranță! Maja și Dražen din Samobor

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Raspunde

Dragi Maja și Dražen, vă mulțumesc foarte mult pentru frumosul comentariu. Sperăm să vă putem găzdui din nou. Cu stimă, Vlatka și Damir Show au citat text

Afișați toate recenziile
Vladimira Vlatka Vukelić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Cu dorinta de a fi gazdele dumneavoastra placute in casa noastra din Malinska pe insula Krk si ca sejurul dumneavoastra alaturi de noi sa ramana in amintirile voastre frumoase, astfel incat sa fiti mereu bucurosi sa reveniti la noi, va asteptam cu drag. Bine ați venit, dragi oaspeți!

Apartamente Vukelić listare a fost vizualizat de 52929 ori de la 08.08.2016.