Apartamente Olive and PopeyeMarina - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Marina și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentele Oliva și Popeye se află într-o casă familială în centrul de Marina, într-o promenadă liniștită stradă verde din centrul la supermarket. Marina este un sat liniștit mic situat direct între Sibenik și Split. În termen de 100 de metri de casa sunt toate facilitatile necesare (supermarket, panificatie, măcelar, oficiu postal, farmacie, piata, piața de pește, clinica, ATM-uri, restaurante ...), cu excepția plaja locală cu pietriș care este de aproximativ 300 m up care plimbare ușoară ajungi la 8 minute. Casa este departe de mare de aproximativ 50 m și este situat în cea de a doua strada de la mare. În sensul garaj poate fi folosit. Apartament cu doua dormitoare Popeye 50 m2 situat la parter și are o curte mare de 40 m2 în umbră! Apartamentul este complet utilată și are un frigider mare, gaz și electricitate, cuptor cu microunde, ceainic, aer condiționat, TV LCD de 82 cm, masina de spalat rufe, Wi-Fi, Mini Bar. Studio 30m2 apartament Oliva recent decorate situat la primul etaj și are un balcon de 10 m2 și toată familia 2!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
După o mail rezervare confirmată oaspete a trimite un valoare avans la 30% pentru rezervare. În cazul în care apartamentul este disponibil, oaspeții se pot ajunge mai devreme de 14 ore, astfel încât atunci când se duc în aceeași zi, dacă nu aveți un oaspeții de înlocuire pot sta mai mult de 10 de ore! Pentru oaspeții care sosesc la aeroport la Split'm de transport de servicii la apartament! În caz de anulare de sosire puteți obține toate sau o parte din suma pe care o puteți întoarce pentru sistemul tradițional de costurilor de tranzacție deducerea 100% rambursare pentru anulări de 60 de zile sau mai mult înainte de sosire 50% rambursare pentru anulări în termen de 30-60 de zile 25% rambursare pentru anulări în termen de 15-30 de zile 0% în termen de 2 săptămâni de sosire
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 70 m
  • Alimentara: 60 m
  • Restaurant: 70 m
  • Doctor: 20 m
  • Farmacie: 60 m
  • Banca: 12 km
  • Oficiu poştal: 60 m
  • Staţie de gaz: 13 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 45 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 200 m
  • Disco club: 14 km
  • Casino: 12 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură sau pauza de cafea sunt o parte integrantă a ofertei. ! Apartamentele sunt dotate cu un mini-bar, care este libertatea de a folosi! În timpul liber îmi place să scuba diving și pescuit, iar oaspeții pot, dacă vor să vină cu mine pentru a vedea sub suprafata ceea ce pare. Pentru toate întrebările bucuros la dispoziție, iar oaspeții dumneavoastră planifica excursii ce le-ar dori. Cu barca mea (PH Atlantic 560 cu Honda VTEC 90) poate oaspeții mei de a conduce în jurul arhipelagului numai costul de combustibil consumat. Și oaspeții care stau mai mult de o săptămână ar putea cumpăra specialități din fructe de mare unele!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Olive and Popeye
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Essen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Olive and Popeye, August 2016
Acest lucru ar trebui să fie restul!

Un loc frumos și liniștit. Apartamentele (am stat 3 zile și mai mult de 8 zile la apartamente) sunt echipate cu o mare atenție la detalii. Toate acestea deoarece fotografiile. Tonci și un fel de inimă să ne întâlnim, iar uneori am fost tratate la un vin roșu, smochine uscate, calmar de casă la grătar care au capturat Tonci! Locul de amplasare bună, puteți ajunge cu ușurință pe jos la mare, produse de panificație, măcelar, piața de pește / fructe, oficiu postal, supermarket, ATM-uri, restaurante, clinici, astfel că, în fapt, toate în termen de 100 de metri. Pentru călătorii există multe posibilități, cum ar fi Split, Sibenik, Trogir, Parcul National Krka, si multe altele! Pe scurt, există o odihnă bună și ușor! Vă mulțumesc din nou pentru primirea călduroasă și vă doresc toate cele bune!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din rusă - Arată versiunea originală
Essen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Olive and Popeye, August 2016
Sărbători cu excursii

Așa că, vacanță ar trebui să fie întotdeauna bun! locație frumoasă și liniștită. Apartamentele (am stat 3 zile, în zilele mai mari și 8 în apartament mai mici) sunt echipate cu o mulțime de atenție pentru detalii. Totul este exact ca la fotografiile. Am primit o primire călduroasă și pentru noi a fost surprize placute - vin rosu, smochine uscate de casă, calamari delicioase! Locatia este mare, deoarece puteți obține cu ușurință pe jos. (plajă, produse de panificație, măcelar, pește / fructe de piață, la oficiul poștal, supermarket, ATM-uri, restaurante, clinica, toate la 100 de metri. Pentru excursii de o zi, există multe posibilități, de exemplu, Split, Sibenik, Trogir, Parcul Național Krka și mai mult! Pe scurt, puteți simți numai bine aici! Vă mulțumesc din nou pentru dvs. de bun venit iubitoare si doriti mai multe persoane dragi în apartamentele dumneavoastră.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Mursko Središće, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Olive and Popeye, August 2016
Vacanță perfectă

Super apartament studio mobilat, are tot ce ai nevoie într-adevăr pentru o vacanță perfectă cu familia. Terasa frumoasa, mereu la umbră. Proprietarii sunt întotdeauna disponibile, într-adevăr mă simt o atmosferă de familie confortabilă. Ne-au oferit, așa că ne-am simtit confortabil maxim si super. ne-au pregătit masa de prânz savrešen (încă o dată, multe mulțumiri pentru asta). Tot ceea ce în imagini, sunteți proprietarul a făcut efortul și mai în detaliu noi toți objasio. Foarte curat și bine întreținute, curățenia este de 10 :) Serviciul gazda fantastic. Categoric recomandat pentru familiile cu copii. Totul este aproape, oraș, plajă, loc de joaca. Si cel mai important, mulțimile de pe plajă, astfel încât nu există nici o împingere. Prețurile de produse alimentare și băuturi în oraș, pe plaja sunt destul de reale, și nu umflate. Marina este vacanta perfecta pentru persoanele care au nevoie de pace și o vacanță de familie frumos. Proximitatea orașelor mari, dar poate fi ușor și o mulțime de a vedea.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Salutări de la Marine!

Bună ziua lume! Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase nu am făcut că nu ar fi atât de frumos selectat, comentariul tău înseamnă mult! Ne bucuram ca ai fost oaspeții noștri. Vara ne-am luat, Neda este, astăzi (11,09). O zi frumoasă acolo aproximativ 30 * C, și nu 22 C * greieri încă mai cântă! Bună ziua tuturor! Tonci

Afișați toate recenziile
Tonći Radić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

M-am născut în Dubrovnik în 1970. Lucrez în șantierul naval Trogir. În timpul liber îmi place de pescuit și scufundări. Locuinta de familie care trăiesc cu soția sa (Good 1973), fiica (Antonella 1996) și fiul (Piero 2003)

Apartamente Olive and Popeye listare a fost vizualizat de 38979 ori de la 09.01.2015.