Apartament ValinorCres Martinščica - Insule croate

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Descriere detaliata

Apartament Valinor este destinat celor care stiu sa aprecieze o vacanta linistita cu prietenii sau familia. Un punct de plecare ideal pentru relaxare, plimbare, înot și explorarea unor locuri noi. Apartamentul este proaspat decorat si vei gasi tot ce ai nevoie pentru a te simti ca acasa. Dacă îți lipsește ceva, spune-ne și ne vom asigura că vom compensa tot ce ai nevoie. Plajele sunt aproape, natura este în jurul tău... profită la maximum de zilele tale prețioase de vacanță. Locația Apartments Valinor este ideală datorită cartierului liniștit și a naturii. In apropiere se afla: plaja Lubenice, rezervatia de vulturi grifon, pestera marina Grota Albastra si un fenomen natural neobisnuit - lacul de apa dulce Vrana. Atracții naturale, destinații de excursii frumoase, golfuri și plaje ascunse, numeroase monumente culturale și istorice, biserici, muzee, galerii, expoziții, viața specifică a locuitorilor, ocupațiile acestora, obiceiurile, costumele populare autentice și gastronomia bogată a insulei vă îmbogățesc vacanța.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Modalitate de plata: numerar (in cont sau la sosire) Plata in avans: 20% din suma convenita se achita in avans. Ora ideală de sosire - 14h, ora ideală de plecare: 10h.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Perioada de anulare: cu cel putin 15 zile inainte de data convenita de sosire.
Distante
  • Mare: 600 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 600 m
  • Restaurant: 600 m
  • Doctor: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 15 km
  • Aeroport: 27 km
  • Port: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Din acest an avem balcoane mai mari în toate apartamentele noastre, precum și mobilier nou. Am actualizat puțin pentru tine, ca să avem și mai mult confort și o vacanță fără griji!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Valinor
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Maja i Tomislav Buntak Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Suntem o familie tânără, cu doi copii mici, cărora le place să-și petreacă verile în Martinšćica-Miholašćica. În fiecare moment, când obligațiile noastre ne permit, petrecem pe mare bucurându-ne sau călătorind. Sperăm că veți părăsi vacanța plină de impresii pozitive. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu oaspeții, pentru că ne place să călătorim și să ne relaxăm ...

Apartament Valinor listare a fost vizualizat de 31688 ori de la 10.09.2019.