Apartamente NivesMarušići - Regiunea de Split

preț de la LEI 816 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Marušići și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartments Nives sunt situate într-un mic sat Marusici de pe Riviera Omis. Terasa apartamentului oferă o priveliște frumoasă a insulelor din jur și a muntelui Biokovo. Casa noastră este situată într-o zonă liniștită și pitorească, departe de zgomotul traficului, unde vă puteți bucura de o vacanță relaxantă și puteți uita de viața cotidiană stresantă. Al doilea rând către mare vă permite o plajă ușor accesibilă, una dintre cele mai frumoase din Dalmația, care nu este supraaglomerată, deoarece nu există acces la mașini. Există o sursă naturală de apă pe plajă și puteți găsi protecție solară la umbra naturală. Există, de asemenea, un supermarket în apropiere, la 10 minute de mers pe jos, și un restaurant la câțiva pași. Casa are trei apartamente, cele de la primul și al doilea etaj sunt închiriate. Apartamentele sunt dotate cu LCD și aer condiționat, baie, bucătărie complet utilată, terasă, grătar și parcare privată lângă casă. Gazdele locuiesc la parter și vă pot face vacanța și mai bună cu sfaturi bune legate de regiune, excursii și locuri care merită vizitate.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de plecare a oaspeților este pentru A1 (apartament mai mare) până la ora 9:00 și sosirea de la ora 12:00. Ora de plecare pentru oaspeți pentru A2 (apartament mai mic) până la ora 12 și sosirea de la ora 15:00. Plata în avans este de 20%. După solicitarea dvs. vă voi trimite detaliile pentru plată și confirmarea rezervării. INSTRUCȚIUNI DE SOSIRE LA APARTAMENTUL DE AUTOSTRADA A1 IEȘIREA SESTANOVAC-MARUSICI 17 km Pe autostrada A1, luați ieșirea SESTANOVAC. Conduceți prin Zadvarje, Gornja Brela, Dubci și după 8 km veți ajunge la mare (drumul D8), apoi continuați conducerea chiar pe drumul D8. După Pisak, veți ajunge la Marušić. Opriți-vă lângă prima casă din partea dreaptă a drumului, întoarceți-vă ca și când v-ați întoarce la Pisak și după 20 de metri veți vedea indicatorul PUT BORKA. Virați la dreapta, urmați drumul și veți vedea casa noastră la intersecție, chiar la stânga dumneavoastră. SPLIT-OMIŠ-MARUŠIĆI 42 KM Dacă mergeți pe drumul D8, urmați indicatoarele pentru Omiš. Veți ajunge la Marušić după 42 km. După ce ați văzut indicatorul pe drumul PUT BORKA, faceți dreapta și veți veni la noi acasă.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 15 km
  • Farmacie: 15 km
  • Banca: 15 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 15 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 40 km
  • Port: 15 km
  • Activităţi sportive: 15 km
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 15 km
  • Parcul Național: 100 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
O băutură de bun venit, suc și vinul nostru roșu de casă sunt incluse în preț. În spatele casei, o pistă de drumeție amenajată deasupra falezei vă duce într-un loc vecin unde vă puteți răcori cu înghețată sau o băutură în cafenelele locale. Dacă sunteți un fan al alergării, vă puteți menține zilnic fitness pe drumul Macadam lung de 15 km care duce de la centru la Omis. Fanii raftingului sau al înotului în râu pot organiza cu ușurință o excursie la Omis și se pot bucura de frumosul canion al râului Cetina. Excursii mai scurte la insula Brac pot fi rezervate în orașul vecin, Mimice. Acest loc este, de asemenea, o bază excelentă pentru explorarea regiunii, călătoriile scurte de la Trogir la Makarska sunt ușor de organizat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nives
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Львів, Australia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2021
Raspuns

Apartament perfect. Curat, confortabil. Totul este disponibil până în cele mai mici detalii. Priveliștile de pe terasă sunt frumoase. fotografia nu transmite toată frumusețea. Aproape de 3 plaje frumoase, fără zgomot și agitație. Proprietarii casei sunt oameni foarte amabili și grijulii. Nu am întâlnit niciodată oameni atât de sinceri. Familia și prietenii mei sunt încântați de vacanță. Recomand cu tărie Apartments Nives și cu siguranță vom reveni anul viitor. În evaluarea mea personală numărul 1.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Zrinka Baburica Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Salutări potențialilor oaspeți! Voi fi gazda ta în apartamentele Nives. Sunt disponibil 0-24 și sunt mereu gata să dau informații exacte pentru tot ceea ce vă interesează, unde este cea mai apropiată benzinărie, un restaurant bun, unde să plecați într-o călătorie ... Aștept cu nerăbdare sosirea dumneavoastră!

Apartamente Nives listare a fost vizualizat de 10070 ori de la 04.06.2021.