Apartament KorenMedulin - Istria

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Medulin și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartamentul are o suprafata de 50m2. Este compus dintr-un dormitor, baie, bucatarie conectata la living, zona de intrare si balcon. Apartamentul este situat la etajul doi intr-un bloc cu mai multe apartamente si dispune de loc de parcare in fata blocului. Apartamentul poate găzdui 2-4 persoane, există un pat dublu în dormitor, iar un pat pentru doi adulți în living. Intregul apartament, in special bucataria si baia, sunt dotate cu toate electrocasnicele si obiectele necesare pentru un sejur placut. Pretul la care se inchiriaza apartamentul include: sejurul in apartament, toate costurile pentru energie electrica, apa, aer conditionat, toate taxele turistice, lenjerie de pat, cearceaf, prosoape si toate ustensilele de bucatarie si vesela. Alimentele și mesele nu sunt incluse și nu există posibilitatea de plată suplimentară pentru alimente sau mese. Imobilul este situat pe o strada linistita, fara mult zgomot. În apropiere se află mai multe restaurante, cafenele și agenții de turism, precum și un supermarket, farmacie, farmacie, brutărie, bancomat. Centrul orașului este la aproximativ 500 m, plaja principală este la aproximativ 1000 m

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dacă oaspetele dorește să rezerve apartamentul, este necesară plata unui depozit obligatoriu în termen de 3-5 zile de la acordul cu proprietarul. Depozitul este de 30% din suma totală. Suma rămasă se plătește în ziua sosirii. Depozitul este nerambursabil și nu există posibilitatea de a returna banii oaspetelui în cazul anulării rezervării. plata se face prin plata in contul locatorului. plata cu cardul de credit nu este posibilă.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
returnarea depozitului/avansului este posibilă doar în circumstanțe speciale/extraordinare, iar apoi conform acordului locatorului și oaspeților
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 10 km
  • Activităţi sportive: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În apropierea apartamentului, la aproximativ 200 de metri, se află o mică peninsulă Vižula, există câteva plaje mai mici, neîngrijite, sălbatice. Vižula este, de asemenea, un sit istorico-arheologic și acolo puteți vedea rămășițele clădirilor din epoca romană. Medulin este la 7 km de Pula și este un bun punct de plecare pentru a explora regiunea. Diferite puncte de interes pot fi găsite în special în Pula, aici în Vodnjan, Banjole, Pomer, Premantura sau Ližnjan. Parcul Natural Kamenjak este deosebit de interesant, unde există urme de dinozauri, orhidee unice și peste 20 de golfuri și plaje cu o mare limpede. În arhipelagul Medulin există mai mult de 10 insule, care pot fi vizitate în diferite excursii. locatorul nu asigură și nu organizează activități suplimentare, excursii etc. Animalele de companie nu se acceptă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Koren
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
OSIJEK, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
O vară de neuitat

Vara aceasta am petrecut 10 zile incredibil de minunate intr-un apartament la mare si pur si simplu nu am putea fi mai multumiti de experienta! La sosire, am fost întâmpinați de draga Marija, care ne-a cucerit inimile prin amabilitatea și ospitalitatea ei excepționale, iar atenția ei pentru detalii a fost remarcabilă. Ne-a prezentat în detaliu apartamentul și tot ce trebuia să știm despre el și aveam în el tot ce ne trebuia pentru nevoile noastre zilnice, ceea ce ne-a făcut șederea mult mai ușoară, ne-am simțit ca acasă imediat la sosire. Și ca să nu mai vorbim de cadourile frumoase pe care ni le-a pregătit, atât pentru noi, cât și pentru copiii noștri. Acest gest ne-a mișcat cu adevărat și ne-a făcut sosirea și mai frumoasă. Şederea noastră în acest apartament va lăsa amintiri de durată. O gazdă grozavă, un apartament frumos și o locație incredibilă au făcut această vacanță de neuitat. Recomandăm cu căldură acest apartament oricui caută o vacanță perfectă la mare. Multumesc pentru tot!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Medulin

M-am bucurat foarte mult să cunosc o familie extrem de drăguță și frumoasă ca a ta și mă bucur mai ales că ați fost oaspeții mei. Ați fost oaspeți deosebit de amabili și plăcuti. Este întotdeauna plăcut să găzduiești o familie ca a ta. Ma bucur ca ai petrecut o vacanta frumoasa si placuta in Medulin, si ca ti-a placut apartamentul meu si ca ai fost multumit de vacanta in apartamentul meu si in Medulin. Vă mulțumesc foarte mult pentru comentariul frumos pe care l-ați scris. Sper ca poate vei mai alege Medulin pentru vacanta ta mai mult timp.Esti intotdeauna binevenit. Multe salutări amabile întregii familii Marija

Nasice, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Koren, Iulie 2018
Vacanțe în frumosul Medulin

Toate laudele d-nei Koren, a fost o mare gazdă. Apartamentul a fost grozav, în el aveți tot ce aveți nevoie și mai mult decât atât. Locația apartamentului este excelentă. Am făcut o treabă minunată. Bună ziua, gos.Koren.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Medulin

Am fost foarte încântat să vă cunosc pentru ceea ce ați fost oaspeții mei. Este întotdeauna plăcut să ai o familie frumoasă ca a ta. Vă mulțumesc foarte mult pentru comentariul plăcut pe care l-ați scris. Sunt foarte încântat să fiu fericit cu vacanța în apartamentul meu și în Medulin. Sper că poți, poate o altă dată să alegi Medulin pentru vacanța ta.

stans, Elveția
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Koren, Iulie 2018
anual

Nu sunt surprize. Ca acum doi ani. Laudă pentru dl rădăcină

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc pentru comentariu

Vă mulțumim pentru cuvintele voioase din comentariul dvs. Este frumos să ai oaspeți amabili și plăcut ca tine. Întotdeauna vreau oaspeții mei să aibă o ședere mai frumoasă și mai confortabilă în apartamentul meu. Întotdeauna încerc să am o relație mai bună cu oaspeții, spre satisfacția reciprocă.

Afișați toate recenziile
Marija Koren Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Mary Koren. Îmi place să trăiesc pe coasta si mare. Timp de mulți ani cea mai mare parte a anului am trăi într-Medulin, un oraș fermecător mic în partea de sud a peninsulei Istria, pe care cred că oferă multe oportunități pentru o vacanță plăcută. Eu cred că și vă place, dacă vă decideți să vină aici.

Apartament Koren listare a fost vizualizat de 33526 ori de la 12.05.2015.