Apartamente Villa MeliMedulin - Istria

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Medulin și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartamentele "Villa Meli Medulin" sunt situate într-o zonă liniștită a orașului Medulin, pe peninsula Istria, un loc popular pentru vacanța de vară și recreere. În casă există parcare gratuită, wi-fi și grătar disponibil tuturor oaspeților. Facilități suplimentare includ un restaurant (Lidl, Plodine), restaurante, facilități sportive și de divertisment. Aerul curat, marea curată și aerul condiționat sunt o garanție pentru o relaxare plăcută. Apartamentele mobilate confortabil și complet echipate sunt alegerea perfectă pentru familii. Puteți alege apartamente cu un dormitor sau două dormitoare, la alegere. Apartamentele sunt situate la 1000 de metri de mare. Toate apartamentele au o vedere frumoasă, directă la mare. În apropiere se află și plaja de nisip populară din Bjeca, parcul Kamenjak, insulele Ceja, Bodulaš, Levan. Bucurați-vă și relaxați-vă în vacanță, cu siguranță vă va oferi apartamente Villa Meli Medulin. Pentru oaspeții care stau două sau mai multe săptămâni, gazda organizează un grătar gratuit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Aceste prețuri sunt de până la 4 persoane. Pentru rezervarea apartamentului se plătește o plată în avans de 300 EUR. Suma rămasă se plătește la sosire. Curățarea este taxată 45 €. Check-in este ora 16.00, Check out până la ora 9:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1 km
  • Plajă: 1.5 km
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Staţie de gaz: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La dispoziția oaspeților noștri există grătar, Wi-Fi și parcare în curte.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Meli
Melanie Busljeta Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

O persoană care îi place să călătorească și să exploreze alte zone și culturi.

Apartamente Villa Meli listare a fost vizualizat de 22493 ori de la 13.05.2018.