Apartamente The ViewMimice - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentul cu vedere este situat în așezarea Medići, la 100 de metri de mare, este ideal pentru a evada din viața urbană de zi cu zi și pentru a vă distra cu familia sau prietenii. Apartamentul cu o camera se intinde pe 42 m2 de spatiu interior si 21 m2 de spatiu exterior. Terasa mare în aer liber vă oferă o vedere ideală asupra insulei Brać și a Mării Adriatice, care este perfectă pentru a vă bucura de zilele toride de vară și de nopți plăcute și liniștite.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora ideală de sosire sau check-in este de la ora 14:00 (de acord cu gazda, dacă este posibil, mai devreme). Ora ideală de plecare sau de check-out este până la ora 10:00. Plata cazarii se face in asa fel incat 30% din suma rezervarii sa fie platita in momentul rezervarii, iar restul la sosirea la apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Apartment The View oferă anulare gratuită și rambursarea avansului în 14 zile de la data sosirii oaspetelui. În cazul în care oaspete anulează rezervarea în termen de 14 zile de la perioada de anulare, i se va percepe un avans în valoare de 30% din prețul total al rezervării.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 900 m
  • Alimentara: 900 m
  • Restaurant: 900 m
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Când oaspeții ajung la apartament, îi vor aștepta fructe proaspete reci și o băutură de bun venit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente The View
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Toni Zorić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Spaniolă, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Apartamentele din Medići sunt evadarea perfectă din viața de zi cu zi agitată și vă oferă vacanța perfectă cu prietenii sau familia. Bucurați-vă de zile însorite și de nopți liniștite sub cerul înstelat. Sunt întotdeauna disponibil pentru oaspeții gata să vă ajute și să le ofer cea mai bună vacanță posibilă.

Apartamente The View listare a fost vizualizat de 24835 ori de la 23.03.2018.