Apartamente BonacaMimice - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.731 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Ne-am construit casa ca o casă de familie care conține 3 apartamente spațioase, câte unul la fiecare etaj și terase mari separate. În jurul casei există o zonă comună cu grătar și foișor. Terasa oferă o priveliște frumoasă a insulelor din apropiere și a peninsulei Peljesac. Casa este înconjurată de mici grădini în care cresc plante indigene precum lavandă, rozmarin, erică, salvie și totul este înconjurat de pereți tradiționali din piatră. Există, de asemenea, mai mulți măslini din ale căror fructe producem ulei pe care le ambalăm ca mici suveniruri pentru oaspeții noștri. În spatele casei este o mare parcare iluminată noaptea, doar pentru oaspeții noștri. Frumoasa plajă cu pietriș (la 300 m de casă) se poate ajunge pe jos sau cu mașina. .

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Cum să rezervați un apartament: 1. Ne puteți contacta folosind formularul atașat, e-mail sau telefon. 2. Vă vom contacta înapoi pentru a confirma disponibilitatea apartamentului (valabil 24 de ore) și metoda de plată 3. Pentru a confirma rezervarea, este necesar să plătiți 30% din suma totală în avans. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail prin care să confirmați plata avansului pentru a vă păstra apartamentul gratuit. Dacă nu efectuați plata în termen de 48 de ore, trebuie să ne contactați din nou pentru a confirma disponibilitatea apartamentului 4. Când vom primi plata, vă vom trimite un e-mail pentru a vă informa că rezervarea a fost confirmată. 5. Veți plăti restul sumei în ziua sosirii.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 40 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Vă ajutăm să organizăm excursii de o zi pe insule, interior, coastă. Recent, a fost amenajată o zonă de alpinism pentru alpinism sportiv (12 trasee de 5-8 categorii). Deasupra casei este un drum Macadam perfect pentru alergare, ciclism și mers pe jos (20 km.)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Bonaca
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2022
Sărbători

Apartamentele sunt situate intr-o zona linistita. Apartamente bine echipate. Pe proprietate există o zonă de grătar dedicată și un loc de odihnă pe șezlonguri. Există, de asemenea, măslini și smochini. Este nevoie de aproximativ 10 minute pentru a ajunge la plaje printr-o plimbare lejeră, coborârea este destul de abruptă.În apropiere se află un magazin alimentar, oficiu poștal, tarabă de legume. Gazdele au fost foarte prietenoase, ne-au dat copiilor smochine si clatite. La sosire într-un frigider, Ne așteptau o sticlă de apă rece și bere locală. În ziua plecării, domnul Ibrahim ne-a dăruit cadouri sub formă de spărgător de nuci, o pungă cu ierburi uscate, iar copiii au primit o carte de la gazdă. Recomand să stați cu domnul Ibrahim și soția sa, ca loc pentru o vacanță liniștită și bază pentru excursii în orașele Split, Omis sau Riviera Makarska.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Pécs, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2021
Vacanta de familie

Am petrecut 10 zile în apartament cu copii. A fost o vacanță minunată, tuturor le-a plăcut foarte mult. Casa este situată într-o zonă liniștită, înconjurată de o grădină mare. Plaja este la 10 minute de mers pe jos. Drumul este puțin abrupt, deoarece casa se află pe deal, dar, în schimb, vederea de pe terasă compensează totul. Există, de asemenea, excursii excelente în direcția satului vechi și a muntelui. De asemenea, cu panoramă frumoasă. Apartamentul este confortabil, curat și bine echipat, are tot ceea ce asigură un sejur confortabil. Gazdele noastre sunt infinit amabile și de ajutor, vă mulțumim pentru o vacanță de neuitat!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Bonaca, Iulie 2015
Vedere magnifică

apartament frumos și curat, vederi frumoase la mare. O mulțime de spațiu și de verdeață în jurul casei. Există mai frumoase două plaje din sat. Gazdele sunt extrem de prietenos și disponibile pentru orice tip de asistență, dacă este necesar.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc.

Ar dori să-i mulțumesc oaspetelui komentarima.Zadovoljstvo este propriul nostru.

Kata Ujević Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Franceză,
Apartamente Bonaca listare a fost vizualizat de 53719 ori de la 28.07.2014.