Apartamente La VistaMimice - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele mobilate recent La Vista, situate într-o zonă liniștită din Mimica, cunoscută pentru frumoasele sale plaje de pietriș, sunt alegerea potrivită pentru familiile cu copii, tineri și pentru toți cei care caută o vacanță relaxantă. Fiecare unitate de cazare este complet echipată și are vedere la mare și la insulele Brac și Hvar. Apartamentele confortabile de 60 m² sunt dotate cu aer condiționat, au TV inteligent cu canale prin satelit, Wi-Fi și parcare privată. Vă dorim o vacanță de neuitat și să știm că sunteți întotdeauna pe primul loc.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
După acceptarea rezervării, se achită o plată în avans de 100 de euro, iar restul în numerar la sosire. Ora sosirii este între orele 14:00 - 23:00. Ora de plecare în ziua plecării este de la 7:00 la 10:00. Taxa turistică este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 400 m
  • Staţie de gaz: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În vecinătatea Mimice puteți găsi facilități suplimentare pentru toți cei care doresc o vacanță activă (tiroliană, rafting, canyoning, alpinism gratuit, scufundări, o excursie de o zi cu barca la insula Brac).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente La Vista
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Tino Sumić
Vorbește:
Engleză, Italiană, Cehă, Slovaca,
Apartamente La Vista listare a fost vizualizat de 19844 ori de la 20.04.2021.