Apartamente PerlaMimice - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Mimice și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentele Perla sunt situate în Mimic, într-unul din cele două golfuri numite Kutlesa și Juto. La doar câțiva pași de o plajă lungă și frumoasă cu pietriș și de o mare limpede. Bucurați-vă de beneficiile și mediul din casa noastră pe tot parcursul anului. Relaxați-vă într-un mediu natural, înconjurat de o pădure deasă de pini și de mirosul naturii, în timp ce vă bucurați de răsăritul dimineții. În apartamentele noastre complet echipate, cu gazde prietenoase și o tradiție de peste 30 de ani, vă veți simți ca acasă. Apartamentele noastre A1 (4 2) și apartamentul A2 (2 1) sunt complet echipate și nou mobilate. Acestea răspund nevoilor unui cuplu, unei familii mici cu un copil sau unei familii numeroase. Toți oaspeții au la dispoziție un loc de parcare securizat, șezlonguri pentru plajă și un grătar în aer liber lângă casă. Apartamentul A2 (2 1) este orientat spre sud-est. Este ideal pentru un cuplu sau o familie mica cu un copil. Apartamentul A1 (4 2) este orientat spre sud. Este ideal pentru o familie numeroasă, cu două balcoane care oferă o vedere frumoasă la mare, plajă și insula Brač.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Un avans de 20% se plătește la rezervare, restul la sosire. Ora de sosire este de la ora 14:00, iar ora de plecare este până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 11 km
  • Farmacie: 11 km
  • Banca: 11 km
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 12 km
  • Staţie de autobuz: 11 km
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 55 km
  • Port: 13 km
  • Activităţi sportive: 1.1 km
  • Disco club: 23 km
  • Casino: 11 km
  • Parcul Național: 125 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Prețul include: băutură de bun venit, șezlonguri, folosirea grătarului în aer liber, taxa turistică. Oferim posibilitatea de a organiza sporturi si alte activitati precum: rafting, tiroliana, scufundari subacvatice, excursii cu barca.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Perla
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
ČIČAVA, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2023
Cazare grozavă

Un loc frumos pentru o vacanta. Locația apartamentului este excelentă, la doar câțiva pași de plajă. Apartamentul are 2 balcoane, din care va puteti bucura de o priveliste frumoasa, incantatoare si sa ascultati sunetul marii. Marea este limpede ca cristalul. Pietricele mici în mare și nisip puțin mai departe. Dotarea apartamentului este la un nivel bun, aveam tot ce ne trebuia. Proprietarii sunt oameni grozavi. Ei au comunicat cu noi pe tot parcursul șederii noastre pentru a vedea dacă avem nevoie de ceva. Eram 2 familii, o familie de trei și o familie de doi, ceea ce ne-a potrivit cu amenajarea celor două camere. O baie a fost suficientă pentru noi. In fata intrarii in apartament se afla o terasa mare cu gratar. Am putea lăsa acolo fără probleme și gonflabile și un paddleboard. Restaurantul grozav „Val” a fost ușor accesibil. Cafeneaua de deasupra stâncii este de asemenea grozavă. Poți sări de pe stâncă în mare. Am avut și valuri mari frumoase pentru câteva zile. Există un singur magazin alimentar în oraș, pe care trebuie să urcați scările până la drumul principal. Dar eram cu mașina, așa că am cumpărat de două ori mai mult ca să nu trebuiască să mergem în fiecare zi. Dar este mai bine să faci cumpărături de ex. în Omiš sau în Baška vode, când pleci în excursie undeva. Ne vom aminti de acest loc minunat. Este un loc de relaxare, e liniște, sunt puțini oameni și cu siguranță vom reveni aici.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Plzeň, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2021
Apartament Mimice 4 + 1

Apartamentul era curat, ordonat, foarte bine echipat, cu aer condiționat, totul mobilat funcțional. Proprietarii foarte prietenoși, amabili, amabili și gata să vă ajute în orice moment cu orice. Parcare securizată la casă. Chiar în fața casei este o plajă cu pietriș, cu șezlonguri. Apa din mare este curată și caldă. Mediu liniștit atât ziua, cât și noaptea. Potrivit pentru familiile cu copii. La plajă bar disponibil cu pizza, la 200 m de casa restaurant excelent Val, la aproximativ 1 km acasă restaurant mare Carevi dvori. Supermarket disponibil în sat, deschis în fiecare zi. Am petrecut 2 săptămâni în Mimice și am fost foarte mulțumiți și entuziasmați de mediu, mare și oameni. Cehul Pilsen se învârte pe plaja principală din Mimice. Recomand.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Marijampolė, Lituania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2015
Fantastic!

Dragă Petra, Suntem foarte rău că vă așteaptă atât de mult timp pentru a completa apartamentul tău. Apartamentele sunt curate, ordonat, confortabil. Totul este foarte multumit. Nicio plangere. Gazdele sunt foarte speciale. Ei sunt oameni foarte cald, foarte ospitalieri, un fel, de ajutor (vă mulțumesc din nou pentru un tort minunat pentru prima zi de naștere fiului lui). Orașul este calm, tot ce ai nevoie pentru o familie cu un copil mic pentru o vacanță relaxantă. Recomand cu sinceritate apartament. Va fi satisfăcută de 110%. Mulțumesc. aciu Salutari Egle (Lituania)

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Petra Mimica Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Clar, comunicativ, mereu gata să vă ajute.

Apartamente Perla listare a fost vizualizat de 101109 ori de la 13.05.2014.