Apartamente Villa AlenMimice - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 26 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente confortabile, decorate modern cu vedere la mare.Apartamentele pe care le oferim sunt: A 4 - apartament cu două dormitoare, mobilat modern, dotat cu mașină de spălat și două aparate de aer condiționat, cu o vedere minunată la mare (la a doua etaj).Un 2+2 (parter) - apartament nou mobilat cu un dormitor și o canapea extensibilă în bucătărie, are, de asemenea, o vedere frumoasă la mare și o terasă mare în față, confortabilă și confortabilă pentru patru persoane. A2 - la parter și A2 - la primul etaj sunt, de asemenea, confortabile pentru două persoane și au vedere la mare. Apropierea de orașele Omiš-11km, Split-36km, Makarska-23km, Brela și Baška Voda 13km - toate la distanțe scurte, în fața clădirii. Vă stăm la dispoziție pentru toate întrebările.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Toate întrebările pot fi făcute verbal la numărul de telefon mobil specificat sau la e-mail. Check-in după: 16:00 Check-out până la: 9:00. După plata avansului, trimitem un voucher.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este nerambursabilă
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 11 km
  • Farmacie: 11 km
  • Banca: 11 km
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 11 km
  • Staţie de autobuz: 11 km
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 35 km
  • Activităţi sportive: 11 km
  • Disco club: 20 km
  • Casino: 21 km
  • Parcul Național: 100 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Apartamentele conțin toate echipamentele necesare gătitului și servirii mâncării, precum și lenjerie de pat și prosoape.Pe durata șederii dumneavoastră, cât timp vă aflați în apartament, vă stăm la dispoziție pentru orice. Pentru a folosi mașina de spălat, contactați proprietarul (totul este inclus în preț, nu există costuri suplimentare). In fata casei exista un gratar si parcare pentru toti oaspetii. În satul din apropiere există un magazin și mai multe cafenele și restaurante.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Alen
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 26 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Polska, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
A4 august 2023

Il recomand din toata inima. Vederea de pe balon este fantastică. Doar traversați drumul pentru aproximativ 30 m și sunteți pe plajă. Echipamentul este foarte bun, curat, este tot ce ai nevoie. Proprietarul este grozav. Salutări și ne vedem la anul.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Gospić, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2023
Apartament perfect langa plaja

Apartamentul a fost extrem de curat si ordonat, privelistea de la terasa catre mare a fost perfecta. În timpul șederii noastre a fost foarte liniște, prezența altor oaspeți în Vila nu s-a simțit. Plaja este foarte aproape, din apartament trebuie doar sa traversezi drumul principal. În apropiere de orașul Omiš și Makarska. Pretul este acceptabil. Toate recomandările pentru un sejur liniștit și relaxat!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Kowala, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Recomand din toata inima!!!

Buna ziua, am avut placerea sa stam cu Mirela in iulie 2023. Apartamentul este super utilat, curat, privelistea de pe terasa Jardan si insula Brac este de poveste. Deși casa este situată chiar lângă Jardance, liniște și liniște, plaja este literalmente la 50-60 de metri distanță. Gazdele sunt o incantare si de ajutor. Recomand cu adevărat acest loc pentru că este grozav să vă relaxați, să vă liniștiți. Cu respect pentru Mirele și familia ei.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mirela Jašaragić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Avem grijă de fiecare oaspete pentru că ne dorim să aveți o vacanță plăcută și de neuitat. Va stam la dispozitie pentru orice. Bine ati venit :)

Apartamente Villa Alen listare a fost vizualizat de 90837 ori de la 07.12.2014.