Apartament Grljević Mlini - Dubrovnik

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Mlini și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Pensiunea Grljević este situată într-un loc liniștit și frumos Mlini. Mlini este situat la doar 7 km de centrul istoric al orașului Dubrovnik și la 10 km de aeroport. Plaje frumoase înconjurate de păduri de pin vechi de secole sunt la doar 5 minute de mers pe jos de apartamente. Lângă cazare există tot ce aveți nevoie pentru o vacanță bună și de calitate: stație de autobuz, magazin, panificație, benzinărie, clinică, oficiul poștal, centru comercial, numeroase cafenele și restaurante. Toate apartamentele au aer condiționat, au o vedere frumoasă la mare, parcare, TV prin satelit, Wifi. Vă stăm la dispoziție pentru alte informații.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
La rezervare, oaspeții trebuie să plătească un avans de 30% din suma totală, iar restul se achită la intrarea în cazare. Plata în avans este rambursată dacă rezervarea este anulată cu 30 sau mai multe zile de la data sosirii planificate la unitatea de cazare. Dacă rezervarea este anulată într-o perioadă mai mică de 30 de zile, plata în avans nu va fi rambursată.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 600 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 50 m
  • Aeroport: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Întreaga familie Grljević vă stă la dispoziție în timpul sejurului. Vă stăm la dispoziție pentru a vă recomanda locuri și evenimente pe care le puteți vizita în locul nostru sau în apropiere. De asemenea, prin acord, oferim posibilitatea de a aranja închirierea de bărci, excursii cu barca, pescuit, excursii organizate și multe altele.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Grljević
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Slavonski Brod, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2021
Prea mulțumit

Ca familie de patru persoane, am stat cu familia Grljević o săptămână. Toate laudele pentru cazare, curățenie, echipamentele apartamentului, apropierea de plajă, gazdele discrete și extrem de ospitaliere. Evaluarea de la noi este 10/10 și intenționăm cu siguranță să revenim.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Lorena Grljević Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Cehă,
Mai multe despre proprietar

Bună, mă numesc Lorena. Mama mea Ksenija și cu mine deținem apartamentul din pensiunea Grljević. Mama este de obicei cea care te va saluta. Lucrează în turism de acum 20 de ani. Ne place să fim foarte primitori și de ajutor față de oaspeții noștri și va fi onoarea noastră să vă salut. Simte-te liber să ne contactezi!

Apartament Grljević listare a fost vizualizat de 22748 ori de la 03.03.2020.