Apartament Ivan & AnđelaMolat - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Molat și regiunea Insule croate !
Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma o rezervare trebuie să fie plătită cu 20% avans în contul nostru bancar, iar restul plătit în numerar, atunci când ajunge. Timp pentru a verifica și a verifica afară este legată de link-ul de navă și feribot. bacuri de program a fost modificat în luna iunie și vă vom da informația corectă atunci când momentul plecării. Dacă doriți ca să Molat cu rezervarea auto este necesar loc pe feribot, și putem cumpăra bilete, și aveți nevoie de bani înapoi, atunci când ajunge. Aceasta este singura modalitate de rezervare de exemplu. Cumpărarea de bilete de feribot pentru masina si tariful depinde de lungimea / înălțimea autovehiculului. Toate detaliile de pe site-ul web al Jadrolinija.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Port: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
În termen de două case noastre au o tavernă frumoasă dalmată în cazul în care oaspeții se pregătesc specialități dalmate și le bun venit cu o băutură de bun venit. Din moment ce suntem pe insulă, cere doar oaspeții noștri să fie atenți la consumul de apă. Animalele de companie sunt binevenite, dar ei taxa de 5 euro pe zi. Taxa de turist este de 1 euro pe persoană pentru adulți și sub 18 ani este gratuit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ivan & Anđela
Ivan i Anđela Peranić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Eu si sotia mea avem un cuplu sociale, un fel și suntem disponibile, dacă este necesar. Sunt un bucătar-șef de comerț și se pot bucura de specialitățile mele Damatinske pe care le au servit pe terasa mare sau taverna.

Apartament Ivan & Anđela listare a fost vizualizat de 5726 ori de la 27.10.2016.