Apartamente Villa MartinIčići - Kvarner

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Villa Martin este o casă de familie situată în Ičići lângă Opatija, cu tradiția de a închiria camere încă din 1985. Pentru ca oaspeții noștri să se simtă confortabil, casa și grădina ei sunt renovate continuu. Astăzi avem cinci unități de cazare: trei camere și două studiouri. Studiourile au fost complet renovate în 2012. Bucătăria este bine echipată, baia are un duș spațios și balconul este acoperit. Camerele sunt întreținute continuu. Fiecare cameră are intrare proprie, baie, balcon cu copertină și două camere: camera principală cu un pat dublu și o cameră suplimentară cu un pat suplimentar. Ca atare, sunt potrivite pentru familiile cu copii. Toți oaspeții pot folosi trei terase, precum și o bucătărie de vară cu intrare din grădină. Facilitatea este situată la 5-10 minute de mers pe jos de plaja principală, portul de agrement ACI, oficiul poștal, magazine, restaurante, agenții de turism și coafori. În centrul orașului Opatija (aproximativ 5 km) se poate ajunge pe jos de-a lungul promenadei de-a lungul coastei, cu mașina, autobuzul sau taxiul.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in de la 15:00 Check-out până la 10:00 Plata se face în ziua sosirii în numerar. La rezervare, este obligatoriu să plătiți un avans de o noapte sau până la 30% din prețul total pentru a asigura sosirea. În caz de anulare în timp util (cu 2 săptămâni înainte de sosire), plata în avans este rambursată. Pentru copii până la 3 ani gratuit. Copiii de la 3 la 12 ani beneficiază de o reducere de 50%. Dacă aveți mai mulți copii, există posibilitatea de a amplasa un pat suplimentar. Patut - 5 EUR / noapte cu anunt obligatoriu la rezervare!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
La rezervare, este obligatoriu să plătiți un avans de cel puțin o noapte sau până la 30% din prețul total pentru rezervările mai lungi. În caz de anulare în timp util (cu 2 săptămâni înainte de sosire), avansul este rambursat integral.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 15 km
  • Port: 600 m
  • Casino: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Ne străduim să oferim oaspeților noștri un sentiment de casă. Toți oaspeții au un loc de parcare securizat, pot folosi o grădină comună, terase (acoperite și neacoperite), bucătărie de vară, pot face grătar, pot folosi internet wireless, carduri etc. Dacă aduceți biciclete, barcă sau canoe, le puteți spăla în grădină și aranjați o rezervare în momentul rezervării pentru a economisi. Locația permite o gamă colorată de excursii de o zi: în imediata vecinătate se află orașele pescărești Volosko, Lovran și Moscenicka draga, orașul Rijeka, orașele medievale Veprinac și Kastav, Parcul natural Ucka și insulele mai îndepărtate Krk, Traseele Cres și Veliki Losinj și traseele de ulei de măsline.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Martin
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, August 2023
Totul pentru un 10 curat!

Eu și soția mea am stat în acest apartament timp de 8 luni și a îndeplinit toate așteptările noastre și chiar mai mult. Frumos, îngrijit și mobilat modern, este mai bine și mai frumos în persoană decât în fotografii. Cât despre gazda noastră Suzana, avem doar cuvinte de laudă!!! Vă mulțumesc din nou pentru tot!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ludbreg, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2020
Laudă!

Toate recomandările pentru apartament. Curat și ordonat. Gazda a fost întotdeauna acolo pentru sfaturi despre orice ne-a interesat. Laudă!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Villa Martin, Iulie 2019
concediu

Recomandare pentru un apartament studio Totul în ordinea perfectă Gazdele sunt foarte buni

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Suzana Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Maghiară,
Mai multe despre proprietar

Prin inchirierea unei camera cu mama mea, am început să se ocupe cu din 1985. În acel moment am închiriat doar două camere. Câțiva ani în urmă am extins capacitatea și a continuat afacerea familiei. Încerc să mențină, dar, de asemenea, îmbunătăți calitatea și reputația pe care le-am câștigat-a lungul anilor. Cele mai frecvente Oaspetii sunt oaspeții noștri întorc.

Apartamente Villa Martin listare a fost vizualizat de 70317 ori de la 10.06.2015.