Apartamente FrankaMurter - Insule croate

preț de la LEI 2.105 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 14 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente frumoase, nou decorate, cu aer condiționat, wi-fi gratuit, unul/două dormitoare, baie, bucătărie, sufragerie, living (canapea extensibilă cu două locuri/trei locuri) și terase mari cu vedere la mare. Situat pe o strada linistita, ideal pentru familii cu copii. Oaspeții au la dispoziție un duș în aer liber (pe plajă) și un grătar în aer liber. Parcare asigurata langa facilitate. Peste drum de clădire se află o plajă cu pietriș și stâncă, cu umbră. O plaja de nisip cu facilitati suplimentare (piscina cu tobogane, aquapark...), baruri si restaurante se afla la 5-10 minute de mers pe jos de proprietate. Un supermarket bine echipat este în apropiere. Insula Murter, cu locația sa ideală, la doar o jumătate de oră distanță de ieșirea Pirovac de pe autostrada A1, vă permite să cunoașteți toate obiectivele naturale și culturale și delicatesele gastronomice ale insulei. Este, de asemenea, un punct de plecare excelent pentru a cunoaște orașul Šibenik și împrejurimile sale, parcurile naționale Kornati și râul Krka, canionul râului Zrmanja și parcurile naturale ale Lacului Vrana și Telašćica.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Noaptea este de la 85-140 euro, in functie de data. Pretul include taxa turistica, consumul de energie electrica si apa, schimbarea lenjeriei de pat, prosoapelor si curatenia finala a apartamentului. Rezervarea se confirma la plata unui avans de 30%. Soldul până la suma totală a serviciului poate fi plătit în cont în ziua sosirii sau direct la sosire. Sosire la ora 14:00. Plecare până la ora 10 a.m. Taxa de turism este inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 65 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 22 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul include o băutură de bun venit și fructe proaspete reci, articole de toaletă și produse de uz casnic. Sunt disponibile uscător de păr, aparat de cafea, ceainic. Dacă veniți cu copii mici, vă oferim un pătuț și o hrăniță pentru copii. Apartamentul dispune de doua sezlonguri care pot fi folosite pentru relaxare pe plaja sau terasa. Recomandări de vizitat: parcurile naționale Kornati și Krka, canionul râului Zrmanja și parcurile naturale Lacul Vrana și Telašćica. Insula este ideală pentru plimbări pe trasee în natură neatinsă, ciclism și savurați delicatese locale.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Franka
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 14 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Košice, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2023
Frumos și liniștit.

Apartamentul este modern, perfect utilat, curat, parfumat. O terasă confortabilă cu șezlonguri și un tufiș de rozmarin parfumat. Parcare lângă casă. Plaja cu sezlonguri. Ai ocazia să te relaxezi la umbra pinii sau chiar lângă apă. Abordarea proprietarilor: Doamna Martina si mama ei este primitoare si amabila. Au răspuns prompt la toate întrebările și solicitările noastre. Ne-am bucurat din plin de șederea noastră. Cu siguranta vom reveni. Vă mulțumim.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Gniezno, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Septembrie 2023
Hvala Ana

Vacanta fantastica, apartament dotat cu tot ce ai nevoie, foarte curat, aproape de mare, Ana foarte de ajutor, zâmbitoare si amabila. Il recomandam tuturor, vom dori sa revenim. Mulțumesc! Salutări, Ana! Monika, Gosia, Juliusz, Tomasz Septembrie. 2023

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2023
Apartament frumos, locație excelentă

Apartamentul este modern, frumos, ordonat, curat, bine si mobilat de calitate. Pe terasa sunt disponibile si doua sezlonguri. Locația apartamentului este excelentă, la primul rând de la mare. Există și un duș lângă plajă. Proprietarii sunt plăcuti, prietenoși și disponibili pentru orice ar avea nevoie un oaspete. Recomand!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Martina Poznić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,
Apartamente Franka listare a fost vizualizat de 44250 ori de la 07.05.2019.